CLEARBLUE CLEARBLUE

Clearblue ADVANCED -hedelmällisyysmonitori

Varastossa

Hinta: 125,00
Määrä: kpl

Clearblue Advanced -hedelmällisyysmonitori on ainoa monitori, joka seuraa ja tallentaa hedelmällisyys- ja raskaustiedot. Näyttää sekä korkean että maksimaalisen hedelmällisyyden päivät.

UUTTA! Voit testata monitorilla myös raskauden!

Lisää todistetusti luonnollisesti raskaaksi tulemisen mahdollisuutta 89 %:lla*

Monitori toimii sekä ovulaatiotestinä että raskaustestinä

Clearblue Advanced -hedelmällisyysmonitori
on ainoa monitori, joka seuraa ja tallentaa hedelmällisyys- ja raskaustiedot. Se seuraa tarkasti 2 tärkeän hedelmällisyyshormonin (estrogeeni ja luteinisoiva hormoni) tasoja ja tunnistaa jokaisen kierron hedelmällisyysjaksosi, jolloin on parhaat mahdollisuudet tulla raskaaksi (muutama päivä ennen ovulaatiota ja ovulaatiopäivä). Sen jälkeen voit tehdä raskaustestin nähdäksesi, oletko onnistunut.

Tutkimuksessa Clearblue-hedelmällisyysmonitoria käyttäneillä naisilla oli lähes kaksinkertaiset mahdollisuudet tulla raskaaksi verrattuna niihin, jotka eivät käyttäneet monitoria.


Näyttää sekä korkean että maksimaalisen hedelmällisyyden päivät

Monitori lukee yksinkertaiset virtsatestit seuratakseen henkilökohtaisia hormonitasojasi. Se on suunniteltu tunnistamaan kaikki korkean ja maksimaalisen hedelmällisyyden päiväsi. Se auttaa havaitsemaan useampia hedelmällisiä päiviä kuin mikään tavallinen vain LH-tason mittaava ovulaatiotesti, joten sinulla on enemmän mahdollisuuksia tulla raskaaksi joka kierrossa.

Helppokäyttöinen kosketusnäyttö

Yksinkertainen kosketusnäyttö kertoo, minä päivinä virtsatestit on tehtävä, ja voit myös asettaa hälytyksen muistutukseksi. Voit myös kirjata kalenteriin yhdynnät ja tarkastella kaikkia henkilökohtaisia hedelmällisyystietojasi viimeisten 6 kuukautiskierron ajalta yhdellä näytöllä.

Päivittäinen henkilökohtainen hedelmällisyystilanne

Monitori mittaa yksilölliset hormonitasosi ja näyttää henkilökohtaisen hedelmällisyystilanteesi heikkona, korkeana tai maksimaalisena hedelmällisyytenä joka päivä, joten voit suunnitella etukäteen ja maksimoida mahdollisuutesi tulla raskaaksi luonnollisesti.

Tee raskaustesti monitorilla

Uusi Clearblue Advanced -hedelmällisyysmonitori mahdollistaa raskaustestien tekemisen. Voit tehdä raskaustestin 3 päivää ennen kuukautisten oletettua alkamispäivää. Monitori arvioi tämän ajankohdan, joten saat selville mahdollisimman pian oletko tullut raskaaksi.Monitoriin myydään testipuikot erikseen, voit valita kahdesta tuotteesta omaan käyttöösi sopivat testipuikot.
  • Clearblue Advanced -hedelmällisyysmonitorin hedelmällisyystestit
  • Clearblue Advanced -hedelmällisyysmonitorin
    raskaustestit


Suomenkieliset käyttöohjeet monitorille.

Ruotsinkieliset käyttöohjeet monitorille.

Valmistaja: Clearblue

* Tutkimuksessa Clearblue Ovulaatiomonitoria käytti 302 naista, kun taas 347 naista ei käyttänyt mitään apuvälineitä. Kahden kierron aikana 89% monitoria käyttäneistä tuli raskaaksi verrattuna monitoria käyttämättömiin naisiin. Lähde: Fertility and Sterility, Vol. 87, February 2007, the official Journal of the American Society for Reproductive Medicine.