CLEARBLUE CLEARBLUE

Uusi Clearblue hedelmällisyysmonitori 1kpl

Varastossa

Hinta: 203,90 20390
Määrä: kpl

Tiedostot

Clearblue ADVANCED -hedelmällisyysmonitori, ovulaatio- ja raskaustesti samassa.

Osta myös

  • Testipuikot hedelmällisyysmonitoriin Clearblue 20 + 4 kpl

    Testipuikot hedelmällisyysmoni…

    49,90 €

Clearblue Advanced -hedelmällisyysmonitori on ainoa monitori, joka seuraa ja tallentaa hedelmällisyys- ja raskaustiedot. Se seuraa tarkasti 2 tärkeän hedelmällisyyshormonin (estrogeeni ja luteinisoiva hormoni) tasoja ja tunnistaa jokaisen kierron hedelmällisyysjaksosi, jolloin on parhaat mahdollisuudet tulla raskaaksi (muutama päivä ennen ovulaatiota ja ovulaatiopäivä). Sen jälkeen voit tehdä raskaustestin nähdäksesi, oletko onnistunut.

Tutkimuksessa Clearblue-hedelmällisyysmonitoria käyttäneillä naisilla oli lähes kaksinkertaiset mahdollisuudet tulla raskaaksi verrattuna niihin, jotka eivät käyttäneet monitoria.

Näyttää sekä korkean että maksimaalisen hedelmällisyyden päivät

Monitori lukee yksinkertaiset virtsatestit seuratakseen henkilökohtaisia hormonitasojasi. Se on suunniteltu tunnistamaan kaikki korkean ja maksimaalisen hedelmällisyyden päiväsi. Se auttaa havaitsemaan useampia hedelmällisiä päiviä kuin mikään tavallinen vain LH-tason mittaava ovulaatiotesti, joten sinulla on enemmän mahdollisuuksia tulla raskaaksi joka kierrossa.

Helppokäyttöinen kosketusnäyttö

Yksinkertainen kosketusnäyttö kertoo, minä päivinä virtsatestit on tehtävä, ja voit myös asettaa hälytyksen muistutukseksi. Voit myös kirjata kalenteriin yhdynnät ja tarkastella kaikkia henkilökohtaisia hedelmällisyystietojasi viimeisten 6 kuukautiskierron ajalta yhdellä näytöllä.

Päivittäinen henkilökohtainen hedelmällisyystilanne

Monitori mittaa yksilölliset hormonitasosi ja näyttää henkilökohtaisen hedelmällisyystilanteesi heikkona, korkeana tai maksimaalisena hedelmällisyytenä joka päivä, joten voit suunnitella etukäteen ja maksimoida mahdollisuutesi tulla raskaaksi luonnollisesti.

Tee raskaustesti monitorilla

Uusi Clearblue Advanced -hedelmällisyysmonitori mahdollistaa raskaustestien tekemisen. Voit tehdä raskaustestin 3 päivää ennen kuukautisten oletettua alkamispäivää. Monitori arvioi tämän ajankohdan, joten saat selville mahdollisimman pian oletko tullut raskaaksi.

Paketti sisältää: 1kpl Clearblue monitorilaite (HUOM! testipuikot ostettava erikseen)

Valmistaja: Clearblue

* Tutkimuksessa Clearblue Ovulaatiomonitoria käytti 302 naista, kun taas 347 naista ei käyttänyt mitään apuvälineitä. Kahden kierron aikana 89% monitoria käyttäneistä tuli raskaaksi verrattuna monitoria käyttämättömiin naisiin. Lähde: Fertility and Sterility, Vol. 87, February 2007, the official Journal of the American Society for Reproductive Medicine.