Kuukautiskupit, pessaarit

Caya®-geeli

Varastossa

Hinta: 14,50
Määrä: kpl
Caya ®-geeli vähentää siittiöiden liikkuvuutta, vähentäen näin raskautumismahdollisuutta. Ennen pessaarin asettamista, laita noin teelusikallinen (n. 4 ml) Caya ®-geeliä Caya ®-pessaarin kohdunkaulakuppiin ja ulkoreunukselle.
Caya ®-geelin teho perustuu siihen, että se vähentää siittiöiden liikkuvuutta. Ennen pessaarin asettamista, laita noin teelusikallinen (n. 4 ml) Caya®-geeliä Caya®-pessaarin kohdunkaulakuppiin ja ulkoreunukselle. Geelin pH on hapan, ja siksi se tekee emättimestä siittiöille epäotollisen ympäristön. Samanaikaisesti geelillä on myönteinen vaikutus emätineritteeseen, sillä se suojaa tulehduksilta.
Caya®-geeli on koostumukseltaan sama kuin Contracep® Green, jota valmistettiin 1972-2002, ja ContraGel® Green, joka on ollut Euroopan markkinoilla vuodesta 2005. Jo vuonna 1989 erilaisia pessaarigeelejä ja -voiteita vertaillut tutkimus (Dittrich 1989) totesi tämän maitohappopohjaisen valmisteen yhtä luotettavaksi kuin nonoksynoli-9:ää sisältävät tuotteet. Lisäksi se aiheuttaa pienemmällä todennäköisyydellä sivuvaikutuksia.
Tuubissa on 60ml ja se riittää noin 15 käyttökertaan.
Caya®-geelin ainesosat:
Maitohappo
Natriumlaktaatti
Selluloosa
Sorbiinihappo
Vesi