Kotidopplerit ANGELSOUNDS

Angelsounds kotidoppler JPD-100S

Varastossa

Hinta: 36,90 3690
Määrä: kpl
Kotidoppler - vauvan sydänäänilaite antaa odottavalle äidille mielenrauhan ja auttaa seuraamaan vauvan terveyttä raskauden aikana.

Toimitamme tuotteen heti - doppler saapuu sinulle jo muutamassa arkipäivässä!
Kotidoppler Angelsounds JPD-100S

Tervetuloa maailmaan, pienokainen! Kotidopplerimme avulla voit nyt kuunnella rakkaan vauvasi sydämen lyönnit turvallisesti ja helposti omassa kodissasi - samaan tapaan kuin neuvolassa. Laitteen avulla voit kuulla vatsanpeitteidesi lävitse vauvan sydänäänet, liikkeet, potkut ja jopa hikan keskimäärin raskausviikolta 10-12 lähtien.

Kotidoppler laite on suunniteltu erityisesti vanhemmille, jotka haluavat tuntea läheisyyttä ja yhteyttä vauvaansa jo ennen synnytystä. Kotidopplerimme on käyttövalmis heti paketista otettuasi ja sen käyttö on helppoa ja turvallista. Sen ergonominen muotoilu on miellyttävä käytössä, eikä se aiheuta vauvallesi mitään haittaa.  Kotidopplerimme on myös erittäin herkkä, joten voit kuulla sydämen lyönnit selvästi ja tarkasti. Se on täydellinen valinta kaikille odottaville vanhemmille, jotka haluavat nauttia jokaisesta hetkestä yhdessä vauvansa kanssa.

Vauvan sydämen sykkeet voidaan yleensä kuulla vauvan sydänäänilaitteella noin 10-12 raskausviikolla. On tärkeätä huomioida, että jokaisen raskauden edetessä sydämen syke voi vaihdella ja olla erilainen eri aikoina. Yleensä vauvan syke vaihtelee välillä 120-160 lyöntiä minuutissa, mutta syke voi olla hitaampi tai nopeampi tiettyinä aikoina.

On myös tärkeää muistaa, että kotidoppler laite ei korvaa lääkäreiden ja koulutettujen terveydenhuollon ammattilaisten tekemiä tutkimuksia.

Osta kotidopplerimme jo tänään ja aloita matka kohti rakkaan lapsesi terveyden seuraamista ja läheisyyden tunnetta jo ennen synnytystä!

Paketti sisältää: Angelsounds JPD-100S doppler, kuulokkeet, paristo V9 ja käyttöohjeet.

Huomioitavaa! Suosittelemme ultraäänigeeliä käytettäväksi laitteen kanssa. Geeli parantaa kaikua dopplerille, joten kuulet sykkeet kuuluvammin, selkeämmin ja aikaisemmin. Mikäli et saa laitteella ääntä heti kuuluviin, vaihda paristo ja kokeile uudelleen.

Takuuaika: 6kk

Turvallisuus: CE-merkitty ja ISO-hyväksytty