Kotidopplerit ANGELSOUNDS

Angelsounds kotidoppler JPD-100S

Varastossa

Hinta: 35,90 3590
Määrä: kpl

Angelsounds 100S kotidoppler mahassa olevan vauvan kuunteluun. Toimii neuvolalaitteiden tapaan. Dopplerilla kuulet vauvan sydänäänet, liikkeet ja hikan keskimäärin raskausviikolta 12 lähtien.

* * Toimitus heti * *

Nopea toimitus Suomesta käsin

 

Maailmalla suuren suosion saavuttanut helppokäyttöinen Angelsounds 100S kotidoppler vauvan sydänäänten kuunteluun. Ehdoton hankinta odottavalle äidille, josta koko perhe voi nauttia!

Meiltä saatavana aito, alkuperäinen Angelsounds doppler!
Tuotteella 6kk takuu. CE-merkitty ja ISO-hyväksytty.

 

Suosittu Angelsounds JPD-100S kotidoppler on käyttöperiaatteeltaan täysin samanlainen kuin äitiysneuvoloiden vastaavat laitteet. Sen avulla voit kuulla vatsanpeitteiden läpi vauvan sydänäänet, liikkeet, potkut ja jopa hikan keskimäärin raskausviikolta 12 lähtien. Laite on täysin turvallinen; CE-merkitty ja ISO-hyväksytty.

Angelsounds dopplerilla on mahdollista tallentaa tietokoneelle vauvan sydänääniä pakkauksessa mukana olevan kaapelin avulla. Näin ollen sydänäänet voidaan tallentaa omaan arkistoon tai esimerkiksi lähettää iloisena yllätyksenä sukulaisille sähköpostilla.

Laite tarvitsee toimiakseen ultraäänigeeliä.

Katso laitteen helppokäyttöisyys ohjeista.

Paketti sisältää

  • Angelsounds JPD-100S doppler (pinkki)
  • Kuulokkeet
  • Tietokonekaapeli liitäntää varten
  • Laitteessa 2kpl audio output liittimiä, mahdollistaa äidin ja isän samanaikaisen kuuntelun
  • Ohjeet
  • 9v paristo

HUOM! Mikäli et saa laitteella ääntä heti kuuluviin, vaihda paristo ja kokeile uudelleen.

HUOM!
Huomaathan ultraäänigeeli tarjouksen joka on vain kotidopplerin ostajille. Ultraäänigeeli parantaa kaikua dopplerille, joten kuulet sykkeet kuuluvammin, selkeämmin ja aikaisemmin.

 

Turvallisuus: aito Angelsounds jolla CE sertifikaatti

Takuuaika: 6kk.
HUOM! Erikseen ostettavissa lisätakuuaikaa laitteelle 12 / 24kk takuu (lisätakuut voimassa laitteen alkuperäiselle ostajalle)

Valmistusmaa: Kiina