Raskaustestit PUIKKO

Raskaustesti CLEAR CHOICE 6 päivää ennen - puikko

Varastossa

Hinta: 11,90 1190
Määrä: kpl

Tiedostot

Clear Choice Absolutely Easy Test on herkkä ja nopea raskaustesti. Voit tehdä testin jopa 6 päivää ennen kuukautisten väliin jäämistä!
Clear Choice Absolutely Easy Test on herkkä ja nopea raskaustesti. Voit tehdä testin jopa 6 päivää ennen kuukautisten väliin jäämistä (eli 5 päivää ennen kuukautisten oletettua alkamispäivää). Testin voi tehdä mihin aikaan päivässä tahansa, mutta aamun ensimmäinen virtsa sisältää eniten HCG-hormonia.

Kuinka testi tehdään?
Avaa raskaustestipakkaus, avaa suojapussi ja ota raskaustesti esiin. Avaa raskaustestin vaaleanpunainen suojus vetämällä. Pidä raskaustestin avautuvaa imukykyistä osaa virtsasuihkussa 10 sekunnin ajan tai ota virtsanäyte puhtaaseen ja kuivaan astiaan ja pidä testin imuosaa virtsassa 10 sekunnin ajan. Laita vaaleanpunainen suojus takaisin kiinni raskaustestiin. Odota tulosta. HCG-hormonin määrästä riippuen positiivisen tuloksen voi havaita jo 40 sekunnissa. Negatiivisen tuloksen havaitsemiseen vaaditaan 5 minuuttia. Älä lue tuloksia enää 10 minuutin jälkeen.

Kuinka luen testituloksen näytöstä?
Positiivinen tulos (raskaana): 2 viivaa. Negatiivinen tulos (ei raskaana): 1 viiva.
 
Pidä salaisuutesi salassa! Tilaa nyt Raskuskeijulta ja saat tuotteesi huomaamattomassa kirjelähetyksessä, jossa ei ole lähettäjän nimeä. Kukaan ei koskaan tiedä, mitä paketissa on - se on vain sinun ja meidän välinen salaisuus.