Yövalot ja White Noise ZAZU

ZAZU - yövalo ja nukkumisharjoittelija Sam

Varastossa

Hinta: 59,00 5900
Määrä: kpl

Yövalo ja nukkumisharjoittelija lapselle, joka opastaa lasta menemään ja nousemaan sängystä oikeaan aikaan. Näyttö, joka vaihtaa väriä vuorokausirytmin hahmottamiseksi.


Opettele lapsesi kanssa milloin nukutaan ja milloin saa herätä

Lapset ovat tunnettuja yöheräilijöitä ja aamuvirkkuja. Nämä ovat tyypillisimmät lapsen nukkumisongelmat vanhemmilla. Vanhemmat itse väsyvät ja ennenkaikkea ovat huolissaan siitä saako lapsi tarpeeksi yöunta.

On monia asioita joita vanhemmat voivat tehdä opettaakseen lapsensa nukkumaan pitempään tai pysymään sängyssään ja lepäämään.

SAM lammas on oiva apu vuorokausirytmin ylläpitämiseen. Se auttaa lasta hahmottamaan, milloin on aika nousta ja miten kauan vielä pitäisi nukkua.

Sam avaa ja sulkee silmänsä tiettyinä aikoina osoittaakseen lapselle, koska pitää nukkua ja koska voi herätä. Digitaalinen, väriä vaihtava näyttö auttaa sopivan vuorokausirytmin löytämisessä.

Valitse kolmesta herätysäänestä mieluisin. Voit myös kytkeä herätysäänen kokonaan pois. Sam toimii myös yövalona. Ajastimen valon saa säädettyä 5-30 minuutiksi. Mukana AC/DC-adapteri. Samia voi käyttää myös päiväunille mentäessä.

  • punainen näyttö = aika nukkua
  • oranssi näyttö = puoli tuntia herätykseen
  • vihreä näyttö = aika herätä!

Kurkaa videolta kuinka tämä maaginen laite toimii: