Yövalot ja White Noise ZAZU

Zazu - unikouluttaja Brody karhu

Varastossa

Hinta: 59,95 5995
Määrä: kpl
Brody, suloinen ja pehmoinen unikouluttaja, käyttää visuaalisia värejä opettaakseen lapsillesi selkeät päivärytmit: punainen valo tarkoittaa nukkumaanmenoaikaa, oranssi herätysajan olevan jo lähellä ja vihreä valo herätystä – auttaen heitä ymmärtämään päivän rutiinit hauskalla ja selkeällä tavalla.
Brody on myös varustettu itkutunnistimella, joka auttaa lohduttamaan pikkuistasi yöllä.

Tilaaa nyt ja saat Brodyn avuksesi arkeen jo muutama päivän kuluessa.
Tervetuloa Brodyn maailmaan, suloisen karhun, joka on täydellinen unikouluttaja vauvallesi. Brody yhdistää yövalon ja äänikoneen taikavoimat yhdeksi hyödylliseksi vauva-arjen apuriksi!

Tiedätkö, mikä auttaa vauvaasi nukahtamaan paremmin? Valkoinen kohina ja sykeäänet! Brody karhu voi soittaa rauhoittavaa musiikkia, kuten kehtolauluja tai valkoista kohinaa, ja nämä äänet auttavat pikkuisiasi rentoutumaan ja nukahtamaan rauhallisesti.

Eikä siinä vielä kaikki – Brody karhu toimii myös unikouluttajana. Pienille lapsille aika ei ole kovin selkeä, ja Brody opettaa heille visuaalisten värien avulla, milloin on aika nukkua ja milloin saa nousta ylös. Punainen valo tarkoittaa nukkumaanmenoaikaa, oranssi kertoo, että herätysaika lähestyy, ja vihreä valo osoittaa, että on aika herätä. Näin lapsesi saavat paremman käsityksen päivän rutiineista.Brody on myös varustettu itkutunnistimella, joka auttaa lohduttamaan pikkuistasi yöllä. Kun lapsesi herää ja itkee, Brody valaisee vatsansa lohduttaakseen pimeydessä.

Teknisesti Brody on vaikuttava: valmistettu uusista polyesterimateriaaleista, käyttää 3 x AA-alkaliparistoja (ei sisälly pakettiin), koko on 16 cm x 40 cm x 12 cm, ja siinä on säädettävä äänenvoimakkuus ja kirkkaus. Voit myös pestä pehmon (poista äänimoduulin ennen pesua, se ei kestä vettä), jotta se pysyy raikkaana ja puhtaana.

Unikouluttaja on testattu kansainvälisten turvallisuusmääräysten mukaisesti, joten voit luottaa siihen, että Brody on turvallinen valinta vauvasi kanssa. Tervetuloa rauhallisempiin öihin ja lempeämpiin aamuihin Brodyn seurassa!