Yövalot ja White Noise ZAZU

Zazu - Shally The Sparrow - projektoriyövalo äänellä

Varastossa

Hinta: 59,90 5990
Määrä: kpl
Afrikan auringonlaskun henkeäsalpaava kauneus lapsen makuuhuoneessa Shally the Sparrow -projektorin avulla, jossa on liikkuvat valot ja kolmivaiheinen uniohjelma.
Zazu Shally The Sparrow - projektorin yövalo äänellä

Anna lapsesi kokea Afrikan auringonlaskun henkeäsalpaava kauneus makuuhuoneessa Shally the Sparrow -projektorin avulla, jossa on liikkuvat valot ja kolmivaiheinen uniohjelma. Näe, miten lumoava oranssi taivas täynnä lentäviä lintuja täyttää huoneen ja edistää unihormoni melatoniinin tuotantoa, luoden rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin.

Uniohjelmamme on suunniteltu auttamaan lastasi nukahtamaan helposti ja vaivattomasti. Aloita vaiheesta 1, jossa projektori näyttää animoitua auringonlaskutaivasta ja lintujen lentämistä ympäri huonetta, yhdessä rauhoittavan afrikkalaisen auringonlaskun äänen kanssa. Kun lapsesi alkaa väsyä, vaihe 2 vähentää animaatiota, jolloin lintujen määrä vähenee ja taivas himmenee. Lopuksi vaihe 3 vie lapsesi rauhalliseen uneen, jossa on liikkumaton taivas, minimaalinen kirkkaus ilman ääntä.

Valitse kolmesta rauhoittavasta melodiasta afrikkalainen auringonlasku, sydämen syke tai kehtolaulu, jotka tehostavat nukahtamista. Itkutunnistin varmistaa myös, että projektori käynnistyy automaattisesti, kun lapsi herää, tarjoten hänelle mukavuutta ja tuttua nukahtamista.

Vauvan projektori on helppo siirtää huoneesta toiseen, sillä se on paristokäyttöinen. Tuo auringonlaskun rauhoittava taika mukanasi minne tahansa ja seuraa, miten lapsesi vaipuu rauhalliseen uneen. Tilaa nyt ja muuta lapsesi nukkumaanmeno maagiseksi seikkailuksi!