Toiminnalliset lelut WIGIWAMA

Wigiwama - Rainbow leikkimoduuli, Marshmallow

Varastossa

Hinta: 229,00 22900
Määrä: kpl
Wigiwaman monipuolinen Rainbow leikkimoduuli ei ole vain lelu, se on maailma, joka muuntautuu lapsesi taikuriotteen avulla monenlaiseksi leikkiradaksi, linnaksi, majaksi – vain mielikuvitus on rajana. Leikkimoduulissa on irrotettavat ja konepestävät päälliset, joten sotku ei haittaa.

Ovelletoimitus!
Tilaustuote: toimitusaika noin 1 viikko
Suloisen pehmeä ja kevyt Wigiwaman Bubblegum Collection Rainbow leikkisetin avulla lapsen mielikuvitus saa siivet ja leikki muuttuu omassa huoneessa loputtoman värikkääksi seikkailuksi!

Tämä monipuolinen leikkimoduuli ei ole vain lelu, se on maailma, joka muuntautuu lapsesi taikuriotteen avulla monenlaiseksi leikkiradaksi, linnaksi, majaksi – vain mielikuvitus on rajana. Wigiwama Rainbow-leikkimoduulin osista voi rakentaa unelmiensa paikan, ja lisäksi ne toimivat lastenhuoneen monikäyttöisinä huonekaluina, kuten pöytänä ja tuoleina.

Bubblegum Collectionin kauniit ja ylellisen tuntuiset vakosamettiset osat eivät vain ihastuta ulkonäöllään, vaan ne ovat myös miellyttävät lapsen herkän ihon kosketukselle. Ne sulautuvat kauniisti lastenhuoneen sisustukseen, tuoden mukanaan ripauksen taikaa ja iloa.

Wigiwama on ylpeä siitä, että leikkimoduulin materiaalina on käytetty korkealaatuista OEKO-TEX®- ja GRS®-sertifioitua vakosamettia, joka on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Näin voit olla varma, että lapsesi leikkii vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti.
Lisäksi leikkimoduuli on suunniteltu helpottamaan vanhempien arkea – sen osat ovat irrotettavat ja konepestävät, joten voitte nauttia huolettomasti leikkimisestä ja luovasta sotkusta.

Anna lapsellesi lahja, joka kasvaa yhdessä hänen kanssaan ja tuo samalla iloa ja väriä jokaiseen päivään. Wigiwama Bubblegum Collection Rainbow-leikkimoduuli – missä leikki kohtaa taikurin kosketuksen!

Vinkki!
Yhdistä leikkimoduuli muiden Wigiwama Bubblegum Collection-sarjan tuotteiden kuten säkkituolin kanssa.

Materiaali: Ulkokuori OEKO-TEX®- ja GRS®-sertifioitu leveä vakosametti, valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Täyte: tiivis iso-sertifioitu polyuretaanivaahto.
Koko: Pituus 75 cm, Leveys 49 cm, Korkeus 37 cm
Pesuohje: Päälliset irrotettavia ja konepestäviä 30-asteessa (hienopesu)

Ovelletoimitus!
Tilaustuote: toimitusaika noin 1 viikko
Huomioitavaa! Kyseessä tilaustuote, ei vaihto- tai palautusoikeutta.