Sisustustyynyt WIGIWAMA

Wigiwama - Pallotyyny Maple

Varastossa

Hinta: 67,00 6700
Määrä: kpl
Pehmeän suloinen pallo sisustustyyny. Pehmeä pörröinen pallotyyny on täydellinen valinta lapsen huoneeseen – suloinen sisustuselementti, joka kutsuu leikkimään ja levähtämään.

Ovelletoimitus!
Tilaustuote: toimitusaika noin 1 viikko
Valloittava pallo lasten tyyny saa takuuvarmasti hymyn huulille ja leikin käyntiin! Teddykankaasta valmistettu tyyny on paitsi upea sisustuselementti lastenhuoneeseen myös pehmoisen unikaverin roolissa, joka tekee nukahtamisesta entistäkin ihanampaa.

Valmistettu pehmeästä teddykankaasta, tämä tyyny tarjoaa mukavuutta ja tyyliä yhdessä paketissa, täydentäen täydellisesti minkä tahansa olohuoneen sisustuksen. Sen leikkisä pallomuoto mahdollistaa monipuolisen käytön ja tekee siitä kätevän kumppanin leikkeihin sekä helpon kuljetettavan mukana minne tahansa seikkailuun.

Yhdistä tämä supersöpö pallotyyny muihin saman sarjan tuotteisiin, kuten säkkituoliin ja rahiin, ja luot lastenhuoneeseen satumaisen yhtenäisen ilmeen. Teddykankaan pehmeys ja pörröisyys tekevät tästä tyynystä enemmän kuin vain nukkumiseen tarkoitetun esineen – se on pieni pala pehmeyttä ja iloa, joka täydentää lastenhuoneen tunnelmaa. Näin jokainen yö muuttuu satumaiseksi seikkailuksi.

Materiaali: päällinen OEKO-TEX®-sertifioitua pehmoista teddy-kangasta, täyte 100 % Micro Cluster -kuitua – lisäpehmuste, helppohoitoinen, kevyt, pestävä, ei allergisoiva
Koko: halkaisija 35cm
Pesuohje: tuote voidaan pestä käsin

Ovelletoimitus!
Tilaustuote: toimitusaika noin 1 viikko
Huomioitavaa! Kyseessä tilaustuote, ei vaihto- tai palautusoikeutta.