Säkkituolit ja rahit WIGIWAMA

Wigiwama - Lasten tuoli Cloud Teddy Biscuit

Varastossa

Hinta: 194,00 19400
Määrä: kpl
Suloisen pehmeä pilvituoli on enemmän kuin istuin – se on lämmin halaus ja satumainen lepopaikka, joka valloittaa niin pienten kuin vähän isompienkin sydämet.

Ovelletoimitus!
Tilaustuote: toimitusaika noin 1 viikko
Tyylikäs ja suloisen pehmeä pilvituoli on täydellinen istuinvalinta pikkuisellesi, olipa kyseessä sitten lastenhuone tai mikä tahansa muu kodin tila! Tämä viehättävä lastentuoli saa inspiraationsa keveästä pilven muodosta, tarjoten lapsellesi paikan, jossa rentoutuminen ja rauhoittuminen saavat uuden merkityksen.

Tuolin istuinosa on napakka ja vakaa, luoden turvallisen paikan istua ja leikkiä. Pehmeä teddykangas tuolin päällä hellii lapsesi herkkää ihoa, ja irrotettava sekä pestävä päällinen tekee tuolin ylläpidosta vaivatonta, samalla pidentäen sen käyttöikää.

Tämä kutsuva pilvi tuoli on ihanteellinen niin lukemiseen, television katseluun kuin leppoisasta oleilusta nauttimiseen. Kevyt ja helposti siirrettävä design tekee siitä loistavan vaihtoehdon kaikkiin kodin huoneisiin. Tuotteen materiaaleissa on kiinnitetty erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen ja lasten turvallisuuteen.

Tutustu myös sarjan muihin ihastuttaviin tuotteisiin, kuten yhteensopiviin säkkituoleihin, raheihin ja tyynyihin, ja luo kokonainen pehmeiden pilvien maailma pikkuisen ympärille.

Materiaali: Ulkokuori: OEKO-TEX®- ja GRS®-sertifioitu lteddykangas, Täyte: ISO-sertifioitu polyuretaanivaahto. Materiaalin korkea tiheys lisää mukavuuden laatua
Koko: Pituus 60 cm / Leveys 50 cm / Korkeus 50 cm
Irroitettava ja käsinpestävä päällinen.

Ovelletoimitus!
Tilaustuote: toimitusaika noin 1 viikko
Huomioitavaa! Kyseessä tilaustuote, ei vaihto- tai palautusoikeutta.