Säkkituolit ja rahit WIGIWAMA

Wigiwama - Lasten sohva / monitoimitihuonekalu Settee Sugar

Varastossa

Hinta: 534,00 53400
Määrä: kpl
Wigiwama Settee on enemmän kuin huonekalu – se on luovuuden lähde ja lapsuuden seikkailujen alusta! Toimii täydellisesti myös vieraspetinä lapsille!

Ovelletoimitus!
Tilaustuote: toimitusaika noin 1 viikko
UUTUUS! Wigiwama Settee on aivan poikkeuksellinen, monipuolinen lasten monitoimihuonekalu, joka tuo leikkiin uuden ulottuvuuden! Settee on lasten sohva, joka taipuu lukemattomiin käyttötarkoituksiin ja tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia erilaisiin leikkeihin ja rentoutumiseen. Tämä supermonikäyttöinen ihme on paitsi käytännöllinen myös äärimmäisen tyylikäs, sulautuen saumattomasti koko kodin sisustukseen.

Wigiwama Settee-kokonaisuus koostuu yhdeksästä osasta – kahdesta istuintyynystä, yhdestä suuresta istuintyynystä, kahdesta kolmionmuotoisesta selkänojatyynystä, kahdesta kääntötyynystä käsinojina ja kahdesta pyöreästä tyynystä. Näiden erilaisten elementtien yhdistäminen mahdollistaa linnoituksen, majan, tornin tai leffapesän luomisen – vain mielikuvitus asettaa rajat! Jokainen osa on varustettu irrotettavilla ja konepestävillä päällisillä, mikä tekee Setteestä ihanteellisen valinnan vilkkaan lapsiperheen arkeen. Toimii täydellisesti myös vieraspetinä lapsille!

Saatavilla kahdessa ihastuttavassa väriyhdistelmässä: Brown Sugar (vaalea beige) ja Toffee (ruskea). Wigiwama Settee on enemmän kuin huonekalu – se on luovuuden lähde ja lapsuuden seikkailujen alusta!

Materiaali: päällinen: OEKO-TEX®- ja GRS®-sertifioitua leveää vakosamettia, valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista, täyte: ISO-sertifioitua polyuretaanivaahtoa
Koko: Pituus 136 cm / Leveys 78 cm / Korkeus 46 cm
Pesuohje: Päälliset irrotettavia ja konepestäviä 30-asteessa (hienopesu)


Ovelletoimitus!
Tilaustuote: toimitusaika noin 1 viikko
Huomioitavaa! Kyseessä tilaustuote, ei vaihto- tai palautusoikeutta.