Säkkituolit ja rahit WIGIWAMA

Wigiwama - Lasten säkkituoli Teddy Cream white

Varastossa

Hinta: 164,00 16400
Määrä: kpl
Suloinen säkkituoli on enemmän kuin istuin – se on lämmin halaus ja satumainen lepopaikka, joka valloittaa niin pienten kuin vähän isompienkin sydämet.

Ovelletoimitus!
Tilaustuote: toimitusaika noin 1 viikko
Istahda pehmeään satumaailmaan! Suloinen säkkituoli on täydellinen lisä niin lastenhuoneeseen kuin mihin tahansa kodin nurkkaukseen, jonne kaivataan suloista istuinpaikkaa minille.

Säkkituolin päällinen on valmistettu ihanan pehmeästä ja pörröisestä materiaalista, ja tukeva selkänoja tekevät siitä entistäkin mukavamman. Tuoli kutsuu rentoutumaan ja uppoutumaan lempikirjan lumoavaan maailmaan pitkän päivän päätteeksi.

Suloinen säkkituoli ei ole ainoastaan suloinen vaan se on myös ympäristötietoinen valinta. Päällinen on OEKO-TEX®- ja GRS®-sertifioitua samettia, valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista, tukien korkeaa ja tehokasta tuoteturvallisuutta lapsille.

Käytännöllisyys ja helppohoitoisuus ovat avainsanoja tämän säkkituolin kohdalla. Vetoketjulla irrotettava ja käsinpestävä päällinen tekee pesusta helppoa, ja erillisen sisäpussin ansiosta täytettä voi lisätä tai poistaa tarpeen mukaan. Suloinen säkkituoli on enemmän kuin istuin – se on lämmin halaus ja satumainen lepopaikka, joka valloittaa niin pienten kuin vähän isompienkin sydämet.

Täydennä säkkituolisi tunnelmaa yhdistämällä siihen saman sarjan muhkeat teddykankaiset sisustustuotteet, kuten herkulliset koristetyynyt ja tyylikäs rahi. Luo yhtenäinen pehmeys ja suloinen ilme tilaasi näiden ihanien teddytuotteiden avulla.

Materiaali: Päällinen: OEKO-TEX®- ja GRS®-sertifioitua teddykangasta, Sisus: 100 % STANDARD 100 OEKO-TEX® kuitukangaskuitua, Täyte: 100% EPS-helmiä (elintarvikelaatuisia, syttymättömiä, hajuttomia)
Koko: 80 x 70 x 50cm
Irroitettava ja käsinpestävä päällinen.

Ovelletoimitus!
Tilaustuote: toimitusaika noin 1 viikko
Huomioitavaa! Kyseessä tilaustuote, ei vaihto- tai palautusoikeutta.