Säkkituolit ja rahit WIGIWAMA

Wigiwama - Lasten säkkituoli Misty Green Bunny

Varastossa

Hinta: 127,00 12700
Määrä: kpl
Suloinen Bunny-säkkituoli on enemmän kuin istuin – se on lämmin halaus ja satumainen lepopaikka, joka valloittaa niin pienten kuin vähän isompienkin sydämet.

Ovelletoimitus!
Tilaustuote: toimitusaika noin 1 viikko
Istahda pehmeään satumaailmaan! Suloinen säkkituoli on täydellinen lisä niin lastenhuoneeseen kuin mihin tahansa kodin nurkkaukseen, jonne kaivataan suloista istuinpaikkaa minille.

Säkkituolin päällinen on valmistettu ihanan pehmeän silkkisestä materiaalista, ja pupunkorvat tekevät siitä entistäkin suloisemman. Tuoli kutsuu rentoutumaan ja uppoutumaan lempikirjan lumoavaan maailmaan pitkän päivän päätteeksi.

Suloinen Bunny-säkkituoli ei ole ainoastaan suloinen vaan se on myös ympäristötietoinen valinta. Päällinen on OEKO-TEX®- ja GRS®-sertifioitua samettia, valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista, tukien korkeaa ja tehokasta tuoteturvallisuutta lapsille.

Käytännöllisyys ja helppohoitoisuus ovat avainsanoja tämän säkkituolin kohdalla. Vetoketjulla irrotettava ja konepestävä päällinen tekee pesusta helppoa, ja erillisen sisäpussin ansiosta täytettä voi lisätä tai poistaa tarpeen mukaan. Suloinen Bunny-säkkituoli on enemmän kuin istuin – se on lämmin halaus ja satumainen lepopaikka, joka valloittaa niin pienten kuin vähän isompienkin sydämet.

Materiaali: Päällinen: OEKO-TEX®- ja GRS®-sertifioitua sametti, Sisus: 100 % STANDARD 100 OEKO-TEX® kuitukangaskuitua, Täyte: 100 % paisutettua polystyreeniä
Koko: Pituus 75 cm / Leveys 60 cm / Korkeus 60 cm
Irroitettava ja konepesunkestävä päällinen.

Ovelletoimitus!
Tilaustuote: toimitusaika noin 1 viikko
Huomioitavaa! Kyseessä tilaustuote, ei vaihto- tai palautusoikeutta.