Säkkituolit ja rahit WIGIWAMA

Wigiwama - Lasten säkkituoli Marshmallow Big Lounger

Varastossa

Hinta: 109,00 10900
Määrä: kpl
Suloinen säkkituoli on enemmän kuin istuin – se on lämmin halaus ja satumainen lepopaikka, joka valloittaa niin pienten kuin vähän isompienkin sydämet.

Ovelletoimitus!
Tilaustuote: toimitusaika noin 1 viikko
Istahda pehmeään satumaailmaan! Suloinen säkkituoli on täydellinen lisä niin lastenhuoneeseen kuin mihin tahansa kodin nurkkaukseen, jonne kaivataan suloista istuinpaikkaa minille. Säkkituolin selkäosa tukee mukavasti lapsen niskaa ja selkää.

Säkkituolin päällinen on valmistettu ihanan pehmeästä vakosametti materiaalista, ja tukeva selkänoja tekevät siitä entistäkin mukavamman. Tuoli kutsuu rentoutumaan ja uppoutumaan lempikirjan lumoavaan maailmaan pitkän päivän päätteeksi.

Suloinen säkkituoli ei ole ainoastaan suloinen vaan se on myös ympäristötietoinen valinta. Päällinen on OEKO-TEX®- ja GRS®-sertifioitua samettia, valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista, tukien korkeaa ja tehokasta tuoteturvallisuutta lapsille.

Käytännöllisyys ja helppohoitoisuus ovat avainsanoja tämän säkkituolin kohdalla. Vetoketjulla irrotettava ja pesukone pesun kestävä päällinen tekee pesusta helppoa, ja erillisen sisäpussin ansiosta täytettä voi lisätä tai poistaa tarpeen mukaan. Suloinen säkkituoli on enemmän kuin istuin – se on lämmin halaus ja satumainen lepopaikka, joka valloittaa niin pienten kuin vähän isompienkin sydämet.

Täydennä säkkituolisi tunnelmaa yhdistämällä siihen saman sarjan muhkeat ja pehmeän samettiset sisustustuotteet, kuten herkulliset koristetyynyt ja tyylikäs rahi. Luo yhtenäinen pehmeys ja suloinen ilme tilaasi näiden ihanien tuotteiden avulla.

Materiaali: Päällinen: OEKO-TEX®- ja GRS®-sertifioitua vakosamettikangasta, Sisus: 100 % STANDARD 100 OEKO-TEX® kuitukangaskuitua, Täyte: 100% EPS-helmiä (elintarvikelaatuisia, syttymättömiä, hajuttomia)
Koko: 110 x 70 x 70 cm
Irroitettava ja konepestävä päällinen.

Ovelletoimitus!
Tilaustuote: toimitusaika noin 1 viikko
Huomioitavaa! Kyseessä tilaustuote, ei vaihto- tai palautusoikeutta.