VOKSI - Move X vauvan untuvalämpöpussi, edessä vetoketju, 4 sävyä

Hinta: 119,00

Valitse
Määrä: kpl
Untuvalämpöpussi ja kaukalopussi lapselle. Täydellinen turvakaukaloon -sopii myös vaunuun ja rattaisiin.

VOKSI - Move X vauvan untuvalämpöpussi

Voksi Move vauvan lämpöpussi turvakaukaloihin, vaunuihin ja rattaisiin. Untuvapussi pitää vauvan lämpimänä ja suojassa syys- ja talvikauden. Voksi Move X kaukalopussi on täydellinen lämpöpussi talveksi 0-1,5v vauvalle. Yhdistelmä luonnonmateriaaleja villaa, untuvaa, höyhentä, ja pehmeää puuvillaa pitävät vauvan lämpimänä kylminä päivinä.

Move kaukalopussi on suunniteltu sopivaksi useimpiin vauvan turvakaukaloihin ja siihen on kehitetty myös pikavetoketju. Pikavetoketju toimii siten, että vetäen molempia vetoketjun puolia, vetoketju avautuu itsestään nopeasti. Pussissa valmiit reiät turvakaukalon valjaille. Voksi Move X sopii erinomaisesti myös käytettäväksi lastenvaunuissa vauvan ollessa pieni, sillä normaalia rataspussia pienemmän koon ansiosta se mahtuu erinomaisesti vaunukopan sisään.

VOKSI Move vauvan untuva lämpöpussi on suunniteltu pohjolan kylmiin ilmoihin. Se on kylmän talvikelin lämpöpussi, joka sopii täydellisesti vauvalle, joka nukkuu ulkona päiväuniaan myös talvella ja joka liikkuu pitkilläkin vaunulenkeillä. Pussissa on käytetty huippuluokan luonnonmateriaaleja; täytteenä on käytetty lämmittävää untuvaa ja höyheniä, selkäosassa hyvin kosteutta sitovaa villaa ja pussin sisäpuolella kangas on pehmeää puuvillaa.

VOKSI untuvalämpöpussi helpottaa lapsiperheen talviaikaista pukeutumisrumbaa. Parasta lämpöpussissa on, ettei vauvaa tarvitse riisua ja pukea jatkuvasti ulkovaatetuksesta, vaan vauva pysyy lämpöisenä pussin syleilyssä. Lämpöpussi on helppo säätää juuri omalle lapselle sopivaksi; pussin hupun saa kiristettyä sopivaksi ja tämä antaa lisäsuojan tuulelta ja tuiskulta, lisäksi jalkaosan saa erikseen auki lämpöpussista, jolloin koko lasta ei tarvitse ottaa pois pussin suojista.

Voit hyödyntää lämpöpussin selkäosaa käyttäen sitä yksinään pehmikkeenä tai istuinalusena. Lämpöpussin saat levitettyä kokonaan, jolloin saat lämpöpussista kätevästi pehmeän leikkialustan kyläilyihin tai ihan kotona ollessa.

Voksi kaukalopussit on törmäystestattu selkä menosuuntaan asennettavien turvakaukaloiden ja turvaistuimien kanssa. Turvallista matkustamista.Soveltuvuus: Lämpöpussi sopii kaikkiin turvakaukaloihin, vaunuihin ja rattaisiin.
 
Koko: pituus 90 cm ja leveys 39 cm.

Käyttöikä lapsella 0-1,5 vuotiaaksi saakka.

Materiaalit: lämpöpussin sisäpuoli 100% pehmeää luomupuuvillaa, täyte 70% vastuullista untuvaa ja 30% höyheniä, selkäpuolen täyte 100% vastuullista villaa ja päällinen vettähylkivää, tuulenpitävää ja kestävää nailonia. Tuotteelle on myönnetty Öko-Tex-sertifikaatti, tuotteessa ja käytetyissä materiaaleissa ei siis ole haitallisia aineita.

Pesuohje: koska kyseessä untuvapussi, lue huolella pussin pesuohjeet ja noudata niitä niin pussi pysyy kuohkeana. Päällinen jossa untuvatäyte: hienopesu 40 asteessa. Alaosa, jossa villatäyte: villapesu 40 asteessa. Untuvapussin kuivausta helpottaa, kun sen seuraksi kuivausrumpuun sujauttaa kaksi tai kolme tennispalloa. Näiden avulla untuva ei paakkuunnu vaan jakaantuu tasaisemmin pussin joka paikkaan.