Viltti tupsuilla, Cream

Hinta: 64,90

Valitse
Määrä: kpl
Vohvelikainkainen viltti tupsuilla – kodikkuutta ja tyyliä yhdessä peitteessä. Kaunis viltti on saatavilla kahdessa eri koossa, joten voit valita juuri sopivan koon tarpeidesi mukaan.

Tilaustuote: toimitusaika 4 arkipäivää
Lumoavan pehmeä bambuvohveliviltti, jossa yhdistyvät kodikkuus, tyyli ja huumaava mukavuus. Tämä vohvelikankainen viltti on kuin lämmin halaus, joka kietoo sinut ja pikkuisesi pehmeän syleilyn ympärille. Viltillä on lämpöä sääteleviä ominaisuuksia, mikä tarkoittaa, että kuumalla säällä se antaa raikkauden ja rauhoittavan viileyden tunteen ja talvella se ympäröi sinut miellyttävällä lämmöllä

Vohvelikankainen viltti ei ole pelkästään käytännöllinen, vaan myös koristeltu boho-tyylisillä tupsuilla, jotka tuovat ripauksen leikkisyyttä ja persoonallisuutta. Nämä tupsut ovat kuin pieniä ilopilkkuja viltin pinnalla, tehden siitä paitsi käytännöllisen myös visuaalisesti hurmaavan osan sisustusta.

Viltti on saatavilla kahdessa eri koossa, joten voit valita juuri sopivan koon tarpeidesi mukaan. Suurempi koko sopii täydellisesti yhteisiin hetkiin perheen kesken sohvalla, kun taas pienempi koko on kätevä ottaa mukaan esimerkiksi lastenvaunuihin tai piknikille.

Viltti hemmottelee sinua ja lastasi parhaalla mahdollisella tavalla. Bambun luonnolliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen materiaalin peittoa varten – se on pehmeä, hengittävä ja hellävarainen ihoa vasten. Tämä peitto on täydellinen kumppani rentouttaviin hetkiin ja viileämpiin iltoihin.

Kokovaihtoehdot: 100x120cm ja 120x160 cm
 
Materiaali: 100% CV bambuvohvelikangasta

Tilaustuote: toimitusaika 4 arkipäivää