Kylpy LUINLIVING

Luin Living - Vauvapyyhe nallenkorvilla 0-5v, Snow

Varastossa

Hinta: 59,90 5990
Määrä: kpl
Pehmeä LuinLiving vauvapyyhe joka tuo vivahduksen kylpyläluksusta kodin pesutilaan. Pyyhkeen hupussa suloiset nallenkorvat. Juuri niin pehmeä ja ihana kuin luvataan!
Upea lahjaidea vastasyntyneelle! LuinLiving vauvapyyhkeen tarina sai alkunsa pikkulapsiarjen innoittamana. Vauvapyyhe on osa suosittua koko perheen Your Home, Your Spa -mallistoa, joka on valmistettu LuinLivingin kehittämästä erittäin muhkeasta, pehmeästä ja imukykyisestä 100% puuvillapyyhekankaasta.

Reilunkokoiseen (60x120cm) pyyhkeeseen on ihana kietaista ensimmäisiä kylpyjään nauttiva vastasyntynyt ja kun lapsi oppii ensiaskeleitaan, muotoutuu pyyhkeestä käytännöllinen viitta, joka pysyy mukavasti päällä nepparikiinnityksen avulla. Viittapyyhkeen käyttöikä jatkuu aina noin viisivuotiaaksi asti. Tilava huppu ja söpöt korvat hymyilyttävät niin lapsia kuin aikuisiakin. Harmonisen skandinaavinen unisex-värimaailma kestää aikaa ja miellyttää monen sisustajan silmää. Pyyhkeellä on korkeimman tason Öko-tex-sertifikaatti, mikä takaa, ettei valmistuksessa ole käytetty haitallisia ainesosia.


Koko: 60 x 120 cm

Materiaali ja laatu: 100 % pehmeää ja imukykyistä puuvillaa, paino 450 g/m2. Turvallinen Öko-Tex-sertifioitu valmistus

Valmistusmaa: Turkki