BIBS - vauvan tutti 0-18kk - Dark Oak

Hinta: 4,90

Valitse

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

BIBS vauvan tutti on todellinen klassikko tutti. Bibs tutti on lohduttanut pienokaisiamme jo 50 vuotta. Bibs tutissa on perinteinen pyöreä kilpi ja kirsikanmuotoinen tuttiosa.
BIBS tutti on todellinen klassikko tutti. Bibs tutti on lohduttanut pienokaisiamme jo 50 vuotta.

Bibs tutissa on perinteinen pyöreä kilpi ja kirsikanmuotoinen tuttiosa.
BIBS tutti on kehitetty erityisesti rauhoittamaan ja lohduttamaan vauvaa.

Kirsikanmuotoinen (pyöreä) tuttiosa jäljittelee rinnanmuotoa ja tukee näin imemisrefleksiä. Bibs tutti valmistetaan luonnollisesta lateksista, 100% luonnonmateriaalista. Luonnollinen lateksi on samalla kestävä, samettisen pehmeä ja joustava.

Suojus on valmistettu polypropeenista (PP), joka on kestävä ja kevyt muovimateriaali. Se on varovasti ulospäin kaareva ja estää näin vauvan ihon ärsytystä. Se on varustettu imareiíllä ja turvakahvalla.

BIBS tuttikoot: vastasyntynyt 0-6 kuukautta ja 6-18 kuukautta

Materiaali: tuttiosan materiaali: 100% lateksi / luonnonkumi ja suojamateriaali: polypropyleeni (PP). BPA- ja PVC-vapaa.

Turvallisuus: täyttää eurooppalaisen standardin: EN 1400 + A1.

Pesuohje: Käyttö- ja pesuohje: Tarkista tutin kunto huolellisesti aina ennen käyttöä ja vaihda uuteen heti, kun ensimmäiset merkit vauriosta tai huonokuntoisuudesta ilmenevät. Ennen ensimmäistä käyttökertaa pese tutti huolellisesti ja aseta se kulhoon. Kaada päälle kiehuvaa vettä ja anna tutin olla vedessä 5 minuutin ajan. Anna tutin jäähtyä ja purista ulos sisään jäänyt vesi. Toista sterilointi tarvittaessa upottamalla tutti hetkeksi kiehuvaan veteen. Vaihda tutti uuteen 1-2 kuukauden välein hygienia- ja turvallisuussyistä. Ei saa mikrosteriloida.