Juhlan aika GINGER RAY

Vauvan sukupuolen paljastava SISTER/BROTHER jättipallo

Myyty loppuun

Hinta: 8,90

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Upea tapa paljastaa tulevan vauvan sukupuoli, vauvan sukupuolen paljastava jättipallo. Vieraat eivät pysty mustasta jättipallosta päättelemään päällisinpuolin vauvan sukupuolta, ainoastaan pallon puhkaisun jälkeen ilmestyvä sininen tai pinkki konfettisade kertoo vauvan sukupuolen vieraille. Mukana sekä siniset että vaaleanpunaiset konfetit.
Yllätä vieraasi tai tuleva äiti sukupuolen paljastavalla jättipallolla. Suunnitteletko Baby Shower juhlia ja haluat paljastaa vauvan sukupuolen juhlissa tyylikkäällä ja ikimuistoisella tavalla? Vaikka vauvan sukupuoli olisikin jo tiedossa, antaa sukupuolen paljastavan pallon puhkaisu maagisen hetken juhliisi ohjelmanumerona. Konfettisadetta tullaan muistelemaan perheen, ystävien ja perheen kesken vielä myöhemminkin.

Jättipallo on päällisinpuolin sukupuolineutraali, musta väriltään ja kyljessä teksti "Little Sister Or Brother?". Mustasta pallosta ei vieraat pysty päättelemään sukupuolta. Sukupuolen paljastaa ainoastaan konfettisade, joka paljastuu pallon puhkaisun jälkeen.

VINKKI! Pyydä ultraajaa täyttämään vanhemmilta piilossa jättipallo oikean värisillä konfeteilla. Näin voit yllättää myös itsesi juhlissa tai vaikka vain kotona rakkaimpiesi kesken.

Pakkaus sisältää: 1 jättipallo, 2 tupsua (vaaleanpunainen ja sininen) sekä vaaleanpunaisia ja sinisiä konfettaja joilla pallo täytetään.

Koko: halkaisija noin 90 cm

VAROITUS! Hävitä tyhjentynyt pallo välittömästi käytön jälkeen. Tukehtumisvaara alle 8-vuotiailla lapsilla. Suosittelemme ilmapallojen täyttöön aina ilmapallopumppua. Säilytä nämä tiedot.