Vauvan kuva-albumi kaiverruksella, nalle

Hinta: 62,90

Valitse

Määrä: kpl
Tallenna vauvan tärkeimmät hetket kauniiseen albumiin ja personoi kaiverruksella!

Toimitusaika on noin 4-6 päivää ja paketti toimitetaan UPS-toimituksena.
Vauvan hopeoitu kuva-albumi kehyksellä ja kaiverruksella, nalle

Vauvan ensimmäiset hetket maailmassa ovat täynnä ihmeitä ja rakkautta. Jokainen hymy, jokainen ele, jokainen eleettömyys on arvokas muisto, joka ansaitsee pysyä ikuisesti. Tämän vuoksi vauvan hopeoitu valokuva-albumi on ihana tapa tallentaa kaikki nämä tärkeät hetket ja jakaa ne rakkaiden kanssa.

Kaunis valokuva-albumi on valmistettu laadukkaasta hopeoidusta materiaalista, joka kestää ajan kulumisen ja säilyttää kauneutensa vuosienkin jälkeen. Albumin kannessa on tilava paikka vauvan ensimmäiselle kuvalle, joka tekee siitä entistäkin henkilökohtaisemman ja merkityksellisemmän.

Kun avaat tämän sulokkaan albumin, löydät sivuja täynnä pehmeitä pohjia, joihin voit sujauttaa kauniita valokuvia ja mietelause kortteja. Voit tallentaa vauvan ensimmäiset hymyt, ensimmäiset askeleet, ensimmäiset sanat ja monet muut tärkeät hetket, jotka tulevat aina olemaan muistojen aarrearkussa.

Tämä vauvan hopeoitu valokuva-albumi on täydellinen lahja uusille vanhemmille, jotka arvostavat kauneutta ja henkilökohtaisuutta. Se on ihana tapa juhlistaa uuden elämän alkua ja varmistaa, että jokainen hetki tallentuu pysyvästi.

Kirjan koko: 17 x 13.5 x 7 cm. Kuvien koko: 10 x 15 cm

Materiaali: hopeoitu

Kuinka tilaan kaiverruksen?
Tuotetekstin yläosasta löydät kommenttikentän "Oma teksti", jossa voit kertoa meille haluamasi kaiverruksen. HUOM! Halutessasi tuotteeseen pidemmän kaiverruksen (yli 15 kirjainta) lapsen nimen lisäksi esimerkiksi lapsen kaikki nimet, päivämäärä,  syntymäpaino. Valitse tällöin ostoskoriisi pitkä kaiverrus vaihtoehto. Huomioithan, että kaiverretulla tuotteella ei ole palautusoikeutta!

Vinkki! Usein uudet vanhemmat haluavat pitää vauvan nimen salaisuutena, etkä välttämättä tiedä vielä vauvan nimeä lahjaa ostaessasi. Tällöin tee normaalisti tilaus verkkokaupastamme ja voit pyytää vauvan vanhempia lähettämään vauvan tulevan nimen meille sähköpostilla (asiakaspalvelu (ät) raskauskeiju.fi) jolloin salaisuus säilyy. Tuote on pakattu siten ettei nimi ei näy lahjan ostajalle. Nimen salaisuus säilyy loppuu saakka.

Tilaustuote: toimitusaika 4-6 päivää UPS-toimitus.
Huomioitavaa! Kyseessä tilaustuote, ei vaihto- tai palautusoikeutta.