Vauvan body ja pupunkorva myssy | LALA

Hinta: 31,90

Valitse

Määrä: kpl
Pehmeä LALA -merkin pilkullinen vauvan body ja pupunkorva myssy.
Satiinisen pehmeä LALA-merkin pilkullinen vauvan body ja pupunkorva myssy ovat täydellinen lisäys vauvasi vaatekaappiin.

Pilkullinen vauvan body on valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta, joka tuntuu ihoa vasten silkiltä. Se on suunniteltu huolellisesti vauvasi mukavuutta ajatellen. Bodyn suloinen pilkkukuviointi ja pehmeä värimaailma tekevät siitä todellisen katseenkääntäjän. Kätevä napitus tekee pukemisesta ja riisumisesta vaivatonta, ja bodyn istuvuus on täydellinen aktiiviselle vauvallesi.

Pupunkorva myssy on täydellinen lisäys tähän vauvan asukokonaisuuteen. Se on valmistettu pehmeästä ja lämpimästä materiaalista, joka pitää vauvasi pään ja korvat mukavan lämpimänä kylminä syyspäivinä. Myssyn pupunkorvat antavat sille leikkisän ja suloisen ilmeen, joka saa hymyn niin vauvaltasi kuin kaikilta ympärillä olevilta.

Tämä tuotepaketti on täydellinen lahjaidea vastasyntyneelle tai odottaville vanhemmille. Satiinisen pehmeä LALA-merkin pilkullinen vauvan body ja pupunkorva myssy yhdistävät tyylin ja mukavuuden tavalla, joka varmasti hurmaa kaikki. Anna vauvallesi paras mahdollinen alku syksyiseen maailmaan tämän ihanan tuotepaketin avulla.

Koko: 6-12kk

Värit: tumma beige, vaalea ivory

Materiaali: puuvillaa