Vaunuverho vohvelikankaalla ja rusetilla

Hinta: 38,90

Valitse
Määrä: kpl
Vaunuverho jossa on tyyliä ja käytännöllisyyttä!
Swanie vaunuverho, jossa tyyli ja käytännöllisyys kohtaavat - vaunuverho lapsen vaunuihin, rattaisiin ja turvakaukaloon, joka ei ainoastaan suojaa lapsesi auringonpaisteelta tai tuulelta ja tuiskulta, vaan luo myös ylellisen ja tyylikkään ilmeen vaunuihin.

Upea Swanie Finland vaunuverho on valmistettu korkealaatuisesta vohvelikankaasta, joka on tunnettu kestävyydestään ja pehmeydestään. Sen ainutlaatuinen pintakuvio tuo lisää tekstuuria ja syvyyttä verhoon, mikä antaa sille ylellisen tuntuman. Verho on saatavana useampana kauniina ja tyylikkäänä värinä, joten löydät sävyn joka  sopii täydellisesti juuri sinun vaunuihin ja turvakaukaloihin.

Verhon kaunis rusetti koristeena on viimeinen silaus ylellisyyden ja tyylikkyyden lisäämiseksi. Rusetti on valmistettu samasta vohvelikankaasta kuin verho itse, mikä luo yhtenäisen ja harmonisen ilmeen. Verho on helppo kiinnittää ja irrottaa viiden muovirenkaan avulla, mikä tekee verhon käytöstä erittäin kätevää.

Vaunuverho lasten vaunuihin ja turvakaukaloon on myös erittäin helppo puhdistaa. Sen voi helposti pestä pesukoneessa 40 asteessa, mikä tekee sen ylläpidosta helppoa ja vaivatonta.

Luo lapsellesi ylellinen matkustamiskokemus ja valitse vaunuverho, joka on yhtä käytännöllinen kuin tyylikäs. Tilaa upea vohveli vaunuverho lasten vaunuihin ja anna matkustamiselle uusi merkitys!

Paketti sisltää: Vaunuverho ja 5 kpl muovirenkaita

Koko: leveys n.44cm, korkeus n.50cm. Yleinen malli, joka sopii useimpiin vaunuihin.

Materiaali: 100% puuvillaa. UPF40+.

Pesuohje: 40°C konepesu, ei kuivausrumpua, silitys max.3 pistettä
Swanie Finland - suunniteltu ja valmistettu Suomessa.