Äidin ihonhoito & imetysteet ODFEJIR

Belly Mask vatsanaamio, 1-pack

Varastossa

Hinta: 16,90 1690
Määrä: kpl
Ihoa kosteuttava ja joustavuutta edistävä kangasnaamio raskausvatsalle. Rauhoittaa, vähentää kutinaa, pehmentää ja ehkäisee raskausarpien muodostumisen mahdollisuutta. Häivyttää jo syntyneitä raskausarpia tukemalla ihon uusiutumista ja ylläpitää vatsan ihon kimmoisuutta.
Raskausarpien ehkäisemiseen - vaivaton ja helppokäyttää
Sopii erinomaisesti odottavalle äidille ylellisen rentoutushetken tarjoavaksi lahjaksi

Suositellaan käytettäväksi heti alkuraskaudesta lähtien


Ihoa kosteuttava ja joustavuutta edistävä kangasnaamio raskausvatsalle. Vatsanaamio on helppokäyttöinen eikä vaadi perinteisten tuotteiden tapaan erillistä hieromista tai levittämistä. Rauhoittaa, vähentää kutinaa, pehmentää ja ehkäisee raskausarpien muodostumisen mahdollisuutta. Häivyttää jo syntyneitä raskausarpia tukemalla ihon uusiutumista ja ylläpitää vatsan ihon kimmoisuutta.

Asiakaspalautteita tuotteesta:
- "Ihana! Käytän maskia saunan tai suihkun jälkeen, kun iho tuntuu vähän kuivahkolta. Maski kosteuttaa ja rauhoittaa ihanasti ja jättää ihon tosi pehmeeksi. Suosittelen!"

- "Ihana! Kosteuttaa ihanasti, viilentää ja tekee ihosta joustavan!"

Luonnollisten ainesosien ansiosta alentaa tulehdusta ja parantaa ihon omaa kollageenin tuotantoa. Suositellaan käytettäväksi heti alkuraskaudesta lähtien. Erillisten kappaleiden vuoksi maski on helppo asettaa pyöreälle vatsalle. Sopii myös erinomaisesti odottavalle äidille ylellisen rentoutushetken tarjoavaksi lahjaksi!

Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen, sulfaatiton ja parabeeniton.

VATSANAAMIO ON DERMATOLOGISESTI TESTATTU.
  • Paremman tuloksen saavuttamiseksi käytä naamio kylvyn, suihkun tai saunan jälkeen, kun iho on puhdas ja ihohuokoset avoimempia, silloin seerumi imeytyy tehokkaammin. 
  • Lämmitä naamio käsissäsi, jotta se ei tunnu liian kylmältä, kun asetat sitä vatsalle.
  • Suositeltava käyttö on vähintään kerran viikossa.

Pakkaus sisältää: 1 (-2) x 80 ml maskia.

Käyttöohjeet:
Poista maski pussista ja levitä kangasnaamiot auki. Asettele palaset varovasti vatsalle, jotta ne muodostavat kokonaisen ympyrän.Tasoita naamiot sormilla siten, että ne asettuvat iholle paremmin. Rentoutu hetkeksi ja anna maskin vaikuttaa n. 15-20 minuuttia. Halutun ajan kuluttua poista naamio, hiero ylimääräinen seerumi varovasti vatsaan, lantioon ja rintaan tai pyyhi liinalla. Anna vatsan kuivua luonnollisesti muutaman minuutin ajan. Huuhtelua ei tarvita.

INCI: aqua, glycerin, propylene glycol, betaine, trehalose, parkii(shea butter), rosehip oil, aloe barbadensis leaf,sodium hyaluronate, bergenia crassfolia root extract, euglena gracilis, polysaccharide, hydrolized collagen, xanthan gum, carbomer polyorbate 20, tocopherol, prunus amygdalus dulcis(sweet almond)oil, hydroxyacetophenone, 1,2-hexanediol