Vanamo rengasliina - Lempi Kyyhky

Hinta: 77,00

Valitse

Määrä: kpl
Liinalapsen Vanamo rengasliina tarjoaa mukavuutta sekä kantajalle että vauvalle, sopien käytettäväksi vastasyntyneestä taaperoikään saakka. Valmistettu Suomessa 100 % puuvillasta, liina on pehmeä, hengittävä ja helposti sidottava.

Tilaustuote 3-5vrk - tuote tehdään vartavasten sinulle.
Kotimaisen Liinalapsen Vanamo rengasliina on täydellinen valinta kiireisiin hetkiin, jolloin vauva on saatava nopeasti syliin. Tämä rengasliina on suunniteltu niin, että myös imettäminen onnistuu sen avulla helposti ja vaivattomasti. Monipuolinen Vanamo rengasliina sopii käytettäväksi aina vastasyntyneestä taaperoikään saakka.

Valmistettu vinojoustavasta kudotusta kankaasta, Vanamo rengasliina tarjoaa optimaalista tukea ja mukavuutta sekä kantajalle että lapselle. Liinan ilmava ja huokoinen kudonta tekee siitä erityisen pehmoisen ja helposti sidottavan. Rengasliinalla voi kantaa vauvaa monipuolisesti edessä, lonkalla tai selässä, joten se mukautuu lapsesi kasvuun ja tarpeisiin.

Valitse oikea koko itsellesi:
S-koko: Liinan lyhyemmän sivun pituus noin 160-170 cm. Kantajan koko XS/S.
M-koko: Liinan lyhyemmän sivun pituus noin 180-190 cm. Kantajan koko M/L.
L-koko: Liinan lyhyemmän sivun pituus noin 200-210 cm. Kantajan koko XL tai isompi.

Kokosuosituksia noudattamalla rengasliinan häntä, eli renkaista roikkuva osa, ulottuu hieman polven yläpuolelle. Valitsemalla lyhyemmän koon, häntä jää lyhyemmäksi, ja pidemmällä koolla häntä on pidempi. Pidempi häntä voidaan hyödyntää monipuolisesti esimerkiksi niskatukena, lisätukena vauvan pepun alla tai imetyssuojana. Ylipitkällä rengasliinalla on mahdollista tehdä myös kaksikerroksisia selkäsidontoja.

Ominaisuudet:
Materiaali: 100 % puuvillaa (Oeko-tex 100)
Tiheys: 280 g/m²
Leveys: n. 65 cm
Mukautuva ja hengittävä
Sopii vauvasta taaperoikään saakka

Tilauksen mukana saat suomenkielisen ohjevihkosen, joka sisältää kuvalliset ohjeet mm. kietaisuristi-, lonkka- ja selkäsidontaan. Liinalapsen Vanamo rengasliina tarjoaa turvallisuutta ja mukavuutta sekä kantajalle että kannettavalle, tehden arjen hetkistä entistä sujuvampia ja läheisempiä.

Toimitusaika: 3-5 vrk - tilaustuote. Tuote tehdään vartavasten juuri sinulle.

Valmistettu Suomessa

Näin hoidan rengasliinaani oikein: konepesu 40 asteessa, kuivatus narulla, silitys keskikuumalla. Kiinnitä sukka tai kankaanpala renkaiden suojaksi, jotta maalipinta ei kolhiinnu. Suosittelemme uudelle kantoliinalle pesua ennen liinan käyttöönottoa. Kantoliina tiivistyy ensimmäisessä pesussa ja pituudessa on huomioitu kutistuminen. Ilmavan kudonnan takia Lempi liinaan voi tulla käytössä pieni lankalenkkejä, jotka korjaantuvat monesti itsestään seuraavassa pesussa. Liina kannattaa tarkistaa silloin tällöin ja korjata lenkit vaikkapa parsinneulan avulla. Alla on video lankalenkkien korjaamiseen.