Toiminnalliset lelut

Trapetsi säätököysillä

Varastossa

Hinta: 89,90 8990
Määrä: kpl
Trapetsilla roikkuminen on lasten mielestä hurjan hauskaa, ja se tarjoaa heille unohtumattomia hetkiä leikin parissa. Laadukas puinen trapetsi säätököysillä lasten temppuilun riemuksi.
Trapetsilla temppuilu ja hauskanpito yhdistyvät lastenhuoneessa tai jumppatilassa! Trapetsi on täydellinen valinta kaikenikäisille, tarjoten monipuolisia mahdollisuuksia temppuiluun ja harjoitteluun.

Lastenhuoneeseen asennettuna Trapetsi muuttuu taianomaiseksi paikaksi, missä lapset voivat kieppua ja keinua vapaasti. Trapetsilla roikkuminen on lasten mielestä hurjan hauskaa, ja se tarjoaa heille unohtumattomia hetkiä leikin parissa.

Mutta Trapetsi ei ole pelkästään lasten iloksi - se on myös upea harjoitusväline aikuisille! Voit käyttää trapetsia esimerkiksi leukojen vetämiseen tai pelkästään roikkumiseen, mikä tarjoaa loistavan tavan vahvistaa ylävartalon lihaksia ja parantaa kehon hallintaa.

Tee lastenhuoneesta tai jumppatilasta entistäkin viihtyisämpi ja aktiivisempi paikka Trapetsin avulla. Temppuilu ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja monipuolista!

Mitat ja materiaali:
Trapetsin kokonaisleveys: 60 cm (puun oteleveys 50 cm)
Tangon paksuus: 36 mm
Hihnojen portaaton säätöväli: 90-150 cm (koko pituus 165 cm)
Säätököyden paksuus: 12 mm
Säätököyden säätömahdollisuus välillä: 90-150 cm
Säätököyden materiaali: polypropeeni
Trapetsin materiaali: puu