Toiminnalliset lelut

Tasapainolauta

Varastossa

Hinta: 79,90 7990
Määrä: kpl
Tehokas ja hauska tasapainolauta kuntoiluväline lapselle ja aikuisille. Vahvista keskivartalolihaksia, tasapainoa sekä asentoaistia. Tasapainolauta on mahtava treeniväline, joka sopii kaikille kuntotasosta riippumatta. Myös jalkalihakset saavat osansa.
Tasapainolauta - ihanaan kuntoiluväline, joka saa hymyn huulille niin lapsille kuin aikuisillekin! Tasapainolauta tarjoaa hauskalla tavalla mahdollisuuden treenata keskivartalon lihaksia ja parantaa tasapainoa.

Tasapainolauta on mahtava valinta kaikille, olit sitten vasta-alkaja tai kokenut treenaaja. Sen avulla voit kehittää tasapainoa, asentoaistia ja vahvistaa monipuolisesti koko vartalon lihaksia. Erityisesti selkä-, vatsa- ja jalkalihakset saavat tehokasta treeniä, mikä parantaa kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tasapainolautailu ei ole pelkästään tehokasta treeniä, vaan se myös parantaa reaktionopeutta ja auttaa ennaltaehkäisemään kaatumisia esimerkiksi liukkaalla kelillä. Tasapainolauta aktivoi syviä tukilihaksia, jotka ovat tärkeitä hyvän ryhdin ylläpidossa ja liikkuvuuden parantamisessa.

Lisäksi Tasapainolauta tarjoaa hauskaa ja mielenkiintoista leikkiviihdettä lapsille, samalla edistäen heidän keskittymistään ja tasapainoaistiaan.

Tässä tasapainolaudassa on karhennettu pinnoite sekä rullan että laudan askelpinnassa, mikä estää liukastumisen ja varmistaa turvallisen harjoittelun niin sisä- kuin ulkokäytössä.

Ota ilo irti tasapainolautailusta ja nauti liikunnan riemusta Tasapainolaudan avulla!

Mitat ja materiaalit:
Lauta ja rulla valmistettu puusta
Laudan mitat: Pituus 73,5 cm x leveys 28 cm x korkeus 1,8 cm
Rulla: halkaisija 11 cm x pituus 42 cm
Paino: 3,8 kg
Maksimi käyttäjäpaino: 120 kg
Karhennuspinta laudan pinnalla liukastumisen esteeksi