Love to Dream - kevyt unipuku 1Tog

Hinta: 48,50

Valitse

Määrä: kpl
Love To Dream unipuku sopii vauvalle niin unipukuna, potkupukuna kuin matkapukunakin. Unipukua voi käyttää kapalona, tai vapauttaa yhden tai kummatkin kädet vaihtamalla siivet unipuvun mukana tuleviin hihoihin. Monikäyttöinen vauva-arjessa.
Love To Dream Swaddle Up unipuku on monikäyttöinen. Se toimii niin vauva-arjessa vauvalla unipukuna, potkupukuna ja matkapukuna.

Unipukua voi käyttää kapalona, tai vapauttaa yhden tai kummatkin kädet vaihtamalla siivet unipuvun mukana tuleviin hihoihin. Unipukuun kuuluu Swaddle Up -kapalopussista tutut siivet sekä vetoketjulla vaihdettavat hihat.

Kapalosta unipukuun siirtyminen on hyvä aloittaa juuri ennen kuin vauva oppii kääntymään vatsalleen ja selälleen, jotta vauvan kädet ovat vapaana kääntyessä. Unipuvusta saa joko yhden tai kummatkin kädet
vapaaksi siipien patentoitujen ja helppokäyttöisten vetoketjujen avulla. Tämä varmistaa, ettei vauvan unirutiiniin tule liikaa häiriöitä, kun kapaloinnista siirrytään askel kerrallaan pois. Swaddle UP™ -unipukua
voidaankin käyttää Swaddle UP™ ORIGINAL -kapalopussin tavoin siihen asti kun vauva on valmis siirtymävaiheeseen. Kun molemmat siivet on poistettu, Swaddle UP™ -unipukua voi käyttää monella tavoin.

Valitse oikea koko vauvalle:

M- koko 68 cm | 3-6 kk | 6-8,5 kg
L -koko 76 cm | 6-9 kk | 8,5-11 kg

Unipuvun mukana tulee kaksi siivekettä sekä kaksi hihaa.

Unipuvun paksuus: 1.0 Tog