Unipesät ja unituet DOOMOO

Supreme Sleep Plus unituki vauvalle

Varastossa

Hinta: 62,90 6290
Määrä: kpl
Doomoo Supreme Sleep Plus unituki - turvallisia ja rentouttavia unia vauvallesi. Täydellinen refluksioireista kärsiville vauvoille.
Doomoo Supreme Sleep Plus unituki on suunniteltu tarjoamaan vauvallesi laadukkaat unet vaunuissa, kehdossa tai sängyssä. Plus unituki auttaa vauvaa nukkumaan suositusten mukaisesti selällään, tarjoten samalla turvallisen ja miellyttävän ympäristön, joka mukautuu vauvan vartalon mukaan ja mahdollistaa luonnollisen pienen liikkumisen.

Doomoo Supreme Sleep Plus helpottaa ruoansulatusongelmia, koliikkia ja hengittämistä. Unituki jakaa vauvan päähän kohdistuvan paineen tasaisesti, mikä vähentää riskiä vinokalloisuuteen (plagiocephaly/flat head). Vauva nukkuu hiukan kohotetussa asennossa (kulma 7°), mikä on erityisen hyödyllistä refluksioireista kärsiville vauvoille. Unituki on yhteensopiva Rest Easy Small korotustyynyn kanssa, luoden täydellisen yhdistelmän, joka parantaa vauvan nukkumismukavuutta.

Doomoo Supreme Sleep Plus unituessa on irrotettava jalkarulla, jonka voi asettaa joko jalkapäädyn lisäksi tai vauvan polvitaipeiden alle, auttaen näin vähentämään vatsaongelmia ja parantamaan yleistä mukavuutta.

Koko: 60 x 33 cm
Materiaali: Rulla ja päällinen: 100% polyesteriä, Patja: Polyuretaanivaahto
Pesuohje: Päällinen: Konepesu 30°C, ei rumpukuivausta

Anna vauvallesi parhaat mahdolliset unet Doomoo Supreme Sleep Plus unituen avulla, joka yhdistää turvallisuuden, mukavuuden ja käytännöllisyyden täydellisellä tavalla.