Kylpy SOPHIE THE GIRAFFE

Sophie the giraffe - vauvan kylpylelu

Varastossa

Hinta: 21,90 2190
Määrä: kpl
Sophie the giraffe vauvan ensimmäinen oma kylpylelu. Kylpylelussa ei ole vedenmentävää aukkoa, joten se pysyy hygienisena ja pitkäikäisenä.
Sophie the giraffe So’ Pure Bath Toy lapsen ensimmäinen kylpylelu

Suositun Sophie the giraffe -sarjan suloinen ankka kylpylelu. Löydät samasta sarjasta ihanat tuotteet vauvan kylpyhetkiin sekä vauvan ihonhoitoon kylpemishetkien jälkeen.

Sophie the giraffe -sarjan kylpylelussa on aukko keskellä, joten lelusta saa loistavan sormiotteen ja sitä pystyy upottamaan kädellä kun vesi virtaa aukosta. Kylpylelu on tehty luonnonkumista ja se kuivuu nopeasti kylvyn jälkeen. Materiaali on pehmeää ja miellyttävää, lisäksi se kestää puremisen kun hampaita on tulossa.

Sophie the giraffe -sarjan kylpylelu on turvallinen ja hygieninen. Kylpylelun sisään ei pääse vettä. Tämän ansiosta kylpylelusta on iloa pitkään!

Ihana lahjavinkki! Saat luotua kauniin paketin ystävällesi keräämällä pakettiin Sophie the giraffe -sarjan kylpylelun ja muutaman saman sarjan ihonhoitotuotteen. Löydät tuotteet täältä. Kylpylelu on pakattu kauniisti ja viimeistelty kangasnauhalla.


Materiaali: 100% luonnonkumia - täysin turvallinen materiaali vauvalle

Koko: 11 x 11 x 8cm

Pesuohje: Huuhtele kylpylelu kylvyn jälkeen lämpöisellä vedellä. Voit myös käyttää parempaan putsaamiseen laimennettua tiskiainetta. Muista huuhdella huolellisesti.