Pimennystuotteet SnoozeShade

SnoozeShade original vaunusuoja (0-6kk)

Varastossa

Hinta: 43,50 4350
Määrä: kpl
SnoozeShade original vaunusuoja (0-6kk). Takaa lapselle hyvät päiväunet pimennysverhon avulla. Toimii täydellisesti olit sitten kotona, vieraissa tai vaikka mökillä.
SnoozeShade Original vaunun pimennysverhon avulla lapsesi saa hyvät päiväunet reissun päällä rattaissa ja verho suojaa myös lastasi auringon UV-säteiltä.

Verhon asentaminen on helppoa - se kiinnitetään joustavilla kuminauhoilla joissa neppari tarrat. Kiinnitystavan vuoksi pimennysverho sopii melkein kaikkiin markkinoilla oleviin rattaisiin - myös juoksurattaisiin.

Verho pimentää täydellisesti kirkkaana ja aurinkoisena päivänä. Verho on MESH-kangasta, joka blokkaa 97,5% UVA ja UVB säteistä. Verhoa voi käyttää turvallisesti niin sisällä kuin ulkona. Pimennysverhoa käytettäessä ilma kiertää normaalisti vaunuissa, tämän johdosta myös lämpötila vaunuissa pysyy matalampana kuin muilla keinoin pimentäessä.

Pimennysverhossa on kätevä kurkistus luukku verhon etuosassa, josta näet että lapsellasi on kaikki hyvin eikä sinun tarvitse herättää häntä.

Soveltuu: 0-6kk vauvoille ja taaperoille.

Väri: musta, reunanauha vaalean harmaa

Turvallisuus on SnoozeShaden tuotteissa tärkeintä. SnoozeShaden kehittäjä on itsekin äiti ja SnoozeShaden tuotteet täyttävät kaikki vaaditut standardit.