Sisustustyynyt COTTON & SWEETS

Sleeping moon tyyny, Vanilla

Varastossa

Hinta: 45,90 4590
Määrä: kpl
Kuunmuotoinen tyyny,joka ei ole pelkästään lastenhuoneen sisustuselementti – se on portti tarinoiden maailmaan ja satumaiseen tunnelmaan.

Kyseessä tilaustuote, jonka toimitus on 7 arkipäivää.
Taianomainen maailma, jossa unet kietoutuvat pehmeän Sleeping Moon -tyynyn ympärille. Kuunmuotoinen tyyny ei ole pelkästään lastenhuoneen sisustuselementti – se on portti tarinoiden maailmaan ja satumaiseen tunnelmaan.

Sleeping Moon -tyyny on kuin palanen taivasta, joka tuo ripauksen taikaa jokaiseen hetkeen lastenhuoneessa. Kuu, joka on seurannut lapsia sukupolvien ajan, liittyy lasten huolettomuuteen ja tarinoiden lukemisen iltarituaaliin. Nyt tämä kaunis kuu tuo tuon taian oman pikkuisesi lähelle.

Tyyny on valmistettu huolella valikoidusta 100% premium-puuvillasta, joka tuntuu pehmeältä ja hellältä ihoa vasten. Viehättävä lisä on boucle-hattu, joka antaa tyynylle leikkisän ja ainutlaatuisen ilmeen. Käsinkirjaillut uniset silmät ja suu lisäävät tyynyn persoonallisuutta ja tekevät siitä täydellisen lisän lastenhuoneen sisustukseen.

Sleeping Moon -tyyny kutsuu lapsesi lepäämään ja haaveilemaan lempeiden unien syleilyssä. Se on enemmän kuin pelkkä tyyny – se on ystävä, joka jakaa salaisuudet ja tarinat pikkuisen kanssa. Anna lastesi sukeltaa uneen tämän sulokkaan kuunmuotoisen tyynyn kainalossa. Sleeping Moon -tyyny – uniikin sisustuksen salaisuus ja tarinoiden alku.

Koko: 40 cm x 35 cm x 8 cm (+/- 2 cm)

Materiaali: kangas: 100 % puuvillaa, boucle 100% polyesteriä Täyte: polyesteri Kaikilla tämän tuotteen valmistukseen käytetyillä materiaaleilla on OEKO-TEX 100 seryifikaatti

Toimitusaika: 7-10 arkipäivää