Taljat vauvalle SKINNWILLE

Skinnwille Shansi pitkäkarvainen talja vauvalle (light grey snowtop)

Varastossa

Hinta: 79,90 7990
Määrä: kpl
Skinnwille Shansi pitkäkarvainen lampaantalja vauvalle. Sopii täydellisesti lapsikuvauksiin ja sisustukseen. Lapsiperheiden suosikki!
Skinnwille Shansi lampaantalja vauvalle. Pehmeä lampaantalja on upea sisustuksessa ja lämmin vaunuissa ja toimii upeasti pakkaspäivinä lämmittäjänä pulkassa. Taljan voi laittaa myös vauvan sänkyyn lakanan alle tuomaan pehmeyttä, jolloin vauva nukkuu villan päällä paremmin. Talja lämmittää talvella ja viilentää kesällä.

Valkoinen Skinnwille-talja on pitkäkarvainen. Villa ei kutita, vaan se tuntuu erityisen pehmeältä poskeakin vasten. Talja on värjätty  eco- ystävällisellä ECO-TAN™ värjäysmenetelmällä. Tämän värjäysmenetelmän ansiosta villa on äärimmäisen pehmeää ja sopii hyvin myös allergisille ja herkkäihoisille lapsille ja vauvoille.

Hoito-ohjeet: ravistelu ja tuuletus. Mikäli taljaan tulee tahra, pyri poistamaan se heti miedolla pesuaineella ja kostealla liinalla. Voit myös tuulettaa taljaa pakkaslumessa, poista lumi taljasta ennen sisälle vientiä ettei lumi sula taljaan.

Koko: n. 95x55 cm

Karvan mitta: n. 50 mm

Materiaali: Lammas