Taljat vauvalle SKINNWILLE

Skinnwille Nelly talja vauvalle (valkoinen)

Varastossa

Hinta: 76,90 7690
Määrä: kpl
Skinnwille Nelly pitkäkarvainen lampaantalja vauvalle. Sopii täydellisesti lapsikuvauksiin ja sisustukseen. Lapsiperheiden suosikki!
Skinnwille Nelly lampaantalja vauvalle. Nelly lampaantalja on isokokoisempi ja pitkäkarvaisempi kuin Babycare mallin talja. Nelly lampaantaljan väri on hieman luonnonvalkoisempi kun taas Babycare mallin väri on puhtaamman valkoinen. Pehmeä lampaantalja on upea sisustuksessa ja lämmin vaunuissa ja toimii upeasti pakkaspäivinä lämmittäjänä pulkassa. Taljan voi laittaa myös vauvan sänkyyn lakanan alle tuomaan pehmeyttä, jolloin vauva nukkuu villan päällä paremmin. Talja lämmittää talvella ja viilentää kesällä.

Valkoinen Nelly-talja on pitkäkarvainen. Villa ei kutita, vaan se tuntuu erityisen pehmeältä poskeakin vasten. Talja on värjätty  eco- ystävällisellä ECO-TAN™ värjäysmenetelmällä. Tämän värjäysmenetelmän ansiosta villa on äärimmäisen pehmeää ja sopii hyvin myös allergisille ja herkkäihoisille lapsille ja vauvoille.

Hoito-ohjeet: ravistelu ja tuuletus. Mikäli taljaan tulee tahra, pyri poistamaan se heti miedolla pesuaineella ja kostealla liinalla. Voit myös tuulettaa taljaa pakkaslumessa, poista lumi taljasta ennen sisälle vientiä ettei lumi sula taljaan.

Koko: n.100 cm

Karvan mitta: n. 40 mm

Materiaali: Lammas

Alkuperämaa: Islanti