Selenacare - Teens kuukautisalushousut Hipster, black

Hinta: 22,90

Valitse
Määrä: kpl
Selenacare Teens - suojaa kuukautisten ajaksi eikä kukaan ulkopuolinen huomaa, että kuukautiset ovat alkaneet.
 
Määräalennus!
Tilaa 3kpl - saat 21,50e/kpl
Tilaa 5kpl - saat 20,50e/kpl
Ensimmäiset kuukautiset tai jo kokeneempi kuukautisten sankari – meillä on ratkaisu, joka huomioi kaikki tarpeet. Selenacare Teens -kuukautisalushousut ovat täällä ja ne on suunniteltu erityisesti teini-ikäistä nuorta naista varten. Voit unohtaa epämukavat siteet ja tuskalliset kertakäyttöiset vaihtoehdot, sillä Selenacare Teens tarjoaa suojaa ja mukavuutta kuukautisten aikana, ja ne ovat yhtä mukavat päällä kuin tavalliset alusvaatteet.

Mikä tekee Selenacare Teens -kuukautisalushousuista niin erityisiä? Ne tarjoavat suojan ja luotettavuuden jopa 12 tunniksi, ilman kiusallisia hetkiä tai kuultavaa kahinaa housuissa. Kuukautiset eivät enää rajoita liikkumistasi tai aiheuta epävarmaa tunnetta – Selenacare pitää sinut suojattuna.

Selenacare Panty Hipster -mallissa on matala lahje ja keskikorkea vyötärö, jotka istuvat täydellisesti nuoren naisen vartaloon. Näiden alushousujen monikerroksinen teknologia on erityisen ohut – alle 3 millimetriä – joten se on huomaamaton housuissa. Kukaan ei tiedä, että kuukautiset ovat alkaneet.

Selenacare Teens -kuukautisalushousut ovat ihanteelliset kevyisiin ja keskivaikeisiin kuukautispäiviin. Raskaina päivinä voi käyttää näitä alusvaatteita kuukautiskupin tai tamponin kanssa lisäsuojana. Olitpa kotona, koulussa tai ulkona, voit olla varma, että olet suojattu kaikissa tilanteissa, päivällä ja yöllä.

Ja mikä parasta, Selenacare huolehtii myös ympäristöstä. Kuukautisalushousut ovat pestäviä ja kestäviä, mikä vähentää jätteiden määrää. Pakkaa mukaasi vain ylimääräiset alushousut, ja käytettyjä voit säilyttää ilmatiiviissä vetoketjupussissa pesuun asti.

Materiaali: 54,5% puuvilla, 21% polyesteri, 18,5% nailon, 6% spandex

Pesuohje: Pese ennen ensimmäistä käyttöä. Huuhtele kylmällä vedellä käytön jälkeen. Pese sitten 30–40 asteessa pesukoneessa, mieluiten pesupussissa, ja anna kuivua ilmassa. Älä käytä huuhteluainetta, valkaisuainetta tai etikkaa, sillä ne huonontavat imukykyä.