Selenacare - kuukautisalushousut Hipster, black

Hinta: 35,90

Valitse
Määrä: kpl
Kestävää mukavutta - Selenacare kuukautisalushousut tuovat helpotusta kuukautisten aikaan. Ei huolta vuodoista.
 
Määräalennus!
Tilaa 3kpl - saat 33,00e/kpl
Tilaa 5kpl - saat 31,50e/kpl

Selenacare kuukautisalushousut Hipster, black

Kuukautisalushousut, jotka yhdistävät kestävän kehityksen ja toimivuuden, ovat täällä mullistamassa kuukautisten aikaista elämääsi. Esittelemme ylpeänä Organic-sarjan, joka tarjoaa sinulle luotettavan suojan ja vertaansa vailla olevan mukavuuden.

Kuukautisaslushousut on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista, Organic-kuukautisalushousut ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille kuukautissuojille. Niiden GOTS-sertifioitu puuvilla tuntuu pehmeältä ihoa vasten, ja imukykyiset kerrokset voivat imeä jopa 25 ml nestettä ilman, että tunnet olosi märäksi. Period Panty Hipsterissä on suora lahkeen leikkaus ja keskipitkä vyötärö, mikä tekee niistä tyylikkään ja mukavan vaihtoehdon.

Nämä kuukautisalushousut ovat suunniteltu seuraamaan sinua kaikkialle. Olitpa sitten arjen kiireissä, urheilemassa tai lomalla, ne pitävät sinut suojattuna ja varmistavat, ettet joudu huolehtimaan vuodoista. Voit unohtaa kertakäyttöiset siteet ja tamponit ja siirtyä kestävään vaihtoehtoon, joka ei ainoastaan säästä ympäristöä, vaan myös rahaa pitkällä aikavälillä.

Organic-kuukautisalushousut eivät ainoastaan tarjoa luotettavaa suojaa, vaan myös lisäävät elämänlaatuasi kuukautisten aikana. Niiden 25 ml:n imeytyvyys tekee niistä ihanteellisen vaihtoehdon kevyille ja keskipitkille päiville, ja voit käyttää niitä jopa 8 tuntia päivässä. Pese ne pesukoneessa 30°C:ssa, ja bakteerit huuhtoutuvat pois – helppoa ja ympäristöystävällistä!

Tee ympäristöystävällinen valinta ilman kompromisseja mukavuuden suhteen. Organic-kuukautisalushousut ovat valinta, joka huomioi sekä sinut että ympäristön.Materiaali: 58% puuvilla, 23% lyocell, 14% polyesteri, 3% elastaani, 2% polyuretaani

Pesuohje: Pese ennen ensimmäistä käyttöä. Huuhtele kylmällä vedellä käytön jälkeen. Pese sitten 30–40 asteessa pesukoneessa, pesupussissa, ja ilmakuivaa. Älä käytä huuhteluainetta, valkaisuainetta tai etikkaa, sillä ne huonontavat imukykyä.