Selenacare - saumattomat kuukautisalushousut Briefs, black

Hinta: 25,90

Valitse
Määrä: kpl
Saumattomat kuukautisalushousut, jotka tekevät sinusta täysin suojatun ja itsevarman päivän touhuihin.
 
Määräalennus!
Tilaa 3kpl - saat 23,00e/kpl
Tilaa 5kpl - saat 21,50e/kpl

Selenacare saumattomay Free-Cut kuukautisalushousut ovat täydellinen valinta, kun haluat tuntea olosi täysin suojatuksi ja samalla nauttia huomaamattomuudesta ja mukavuudesta kuukautisten aikana. Nämä alushousut on suunniteltu erityisesti keskipitkille päiville ja ne täyttävät kaikki odotuksesi.

Kuukautisalushousuissa on innovatiivinen Free-Cut-suunnittelu ja siinä on ohut materiaali joka tarkoittaa, etteivät alushousut näy tiukasti istuvien vaatteiden alta. Voit liikkua vapaasti ja unohtaa huolesi mahdollisista näkyvistä jäljistä ja vuodoista. Näissä alusvaatteissa tunnet itsesi itsevarmaksi ja turvalliseksi kaikissa tilanteissa.

Selenacare Free-Cut kuukautisalushousut eivät tarjoa ainoastaan suojaa, vaan myös poikkeuksellista mukavuutta. Niiden erittäin joustava mikrokuitumateriaali mukautuu täydellisesti vartaloosi, antaen sinulle mahdollisuuden nauttia täydestä liikkumisvapaudesta. Olipa kyseessä sitten työ, urheilu tai rentoutuminen, nämä alusvaatteet takaavat sinulle optimaalisen istuvuuden ja mukavuuden.

Luotettava suoja keskipitkille päiville on taattu näiden kuukautisalushousujen avulla. Niiden sisällä olevat imukykyiset kerrokset pitävät nesteen turvallisesti tallessa ja estävät ei-toivotut vuodot. Voit luottaa niiden luotettavuuteen joka päivä kuukautistesi aikana. Ole itsevarma ja nauti vapaudesta riippumatta siitä, mitä päivä tuo tullessaan.Materiaali: 47% nailon, 24% spandex, 19% polyesteri, 10% puuvilla

Pesuohje: Pese ennen ensimmäistä käyttöä. Huuhtele kylmällä vedellä käytön jälkeen. Pese sitten 30–40 asteessa pesukoneessa, mieluiten pesupussissa, ja anna kuivua ilmassa. Älä käytä huuhteluainetta, valkaisuainetta tai etikkaa, sillä ne huonontavat imukykyä.