Rintapumput LANSINOH

Lansinoh sähkökäyttöinen 2in1 tuplarintapumppu

Varastossa

Hinta: 179,00 17900
Määrä: kpl

Lansinoh 2in1 tuplarintapumpulla enemmän maitoa vähemmässä ajassa. Voidaan käyttää yhtä tai kahta pumppua tarpeen mukaan. Rintapumppu on tehokas ja hiljainen!

Kevyt ja tehokas tuplarintapumppu

Lansinoh 2in1 tuplarintapumppu on tehokas  – tuplapumpulla saat enemmän maitoa vähemmässä ajassa. Rintapumppu on suunniteltu hygieniseksi, maito ei mene letkuihin, joten niitä ei tarvitse puhdistella. Rintapumppua voit käyttää yhdellä tai kahdella letkulla tilanteen mukaan. Rintapumpussa suuri LCD näyttö , joka ohjaa toimintoja helppolukuisesti. Näyttö näkyy myös hämärässä yöimetyshetkellä.

Tuplarintapumpussa on kolme pumppausrytmiä -kolme yksilöllistä ja tehokasta vaihtoehtoa jäljittelevät vauvan luonnollista imurytmiä. Pumpussa on säädettävä imuteho, jonka saat helposti säädettyä omaan pumppausrytmiin sopivaksi;  maksimaalinen maidontuotto vs mukavuus. Säädettävä 2-vaiheinen imurytmi- Vaihe 1 (stimulointi): nopea rytmi stimuloi ja aloittaa maidonvirtauksen; vaihe 2 (imuvaihe): hitaampi ja tehokkaampi imu lypsää maidon hellävaraisesti. Pumpussa on herutustoiminto painike, jonka avulla sinun on helppo siirtyä herutus- ja imuvaiheen välillä.

Mukana paketissa on pullojen jalustat, jotka estävät maidon läikkymisen pulloista sekä ComfortFit™ rintasuppilot, jotka ovat pehmeät ja miellyttävät rintaa vasten (mukana 2 suppilokokoa). Paketissa mukana kaksi 160ml Lansinoh tuttipulloa, joissa Natural Wave pullotutit.

BPA ja BPS vapaa

Toimii: Sekä verkkovirta- että paristokäyttöinen – 6 AA paristoa (ei sisälly pakettiin)