Raskaustestit PUIKKO

Raskaustesti RFSU puikko 1kpl

Varastossa

Hinta: 6,50 650
Määrä: kpl
RFSU Raskaustesti puikko - voit tehdä testin jopa 4 päivää ennen kuukautisten odotettua alkamispäivää. Varhaiseen testaamiseen.
 
RFSU Raskaustestin avulla saat tietää helposti ja nopeasti oletko raskaana. Voit tehdä testin jopa 4 päivää ennen kuukautisten odotettua alkamispäivää. Varminta on tehdä mittaus aamuvirtsasta.

Miksi RFSU Raskaustesti on niin luotettava?

Munasolun hedelmöittyessä virtsaan erittyy hCG-hormonia (human Chorionic Gonadotropin eli koriongonadotropiini) ja sen määrä lisääntyy hiljalleen raskauden ensimmäisen osan aikana. Raskaus voidaankin todeta mittaamalla hCG:n erittyminen virtsaan. Oikein käytettynä RFSU Raskaustestin tulos on 99% varma. Testimenetelmä onkin saman tyyppinen kuin mitä kätilöt sekä gynekologit käyttävät. Testin voi tehdä jopa 4 päivää ennen kuukautisten odotettua alkamista. RFSU Raskaustestin voi tehdä mihin aikaan päivästä tahansa, mutta varminta mittaus on tehdä aamuvirtsasta.

Mitä tulee huomioida testiä tehtäessä?

Voit tehdä testin mihin aikaan vuorokaudesta tahansa siitä päivästä alkaen, jolloin kuukautisten olisi pitänyt alkaa. Varminta mittaus on tehdä aamuvirtsasta, sillä silloin hCG-pitoisuus on korkeimmillaan.
 
Herkkyys: 10 mIU/ml hCG

Valmistaja: RFSU

 
Pidä salaisuutesi salassa! Tilaa nyt Raskuskeijulta ja saat tuotteesi huomaamattomassa kirjelähetyksessä, jossa ei ole lähettäjän nimeä. Kukaan ei koskaan tiedä, mitä paketissa on - se on vain sinun ja meidän välinen salaisuus.