Raskaustestit Clearblue Early 2+2

Hinta: 37,50

Raskaustesti Clearblue Digital viikkonäytöllä 2kpl
Raskaustestit Clearblue 6 Days Early Detection 2 kpl
Määrä: kpl

Tiedostot

Testaa luotettavasti ja tarkasti Clearbluen raskaustesteillä.
Clearblue Digital raskaustesti viikkonäytöllä 2-pack & Clearblue 6 Days Early Detection raskaustesti 2-pack.

Luotettava Clearblue raskaustestisetti. Testaa Clearblue Ultra Early Detection -raskaustestillä jopa 6 päivää ennen kuukautisten alkamista. Voit tarkistaa tämän jälkeen raskausviikot Clearblue Digital raskaustestillä jossa viikkonäyttö.

Clearblue Digital viikkonäytöllä 2kpl
Raskaustesti Clearbluen digitaalinen raskaustesti näyttää 99 % varmuudella oletko raskaana. Digitaalisesta näytöstä näet heti selkeästi sanallisen RASKAANA (Pregnant) tai EI RASKAANA (Not Pregnant) tuloksen. Tämän lisäksi testi näyttää myös raskausviikot näytölle,mikäli olet raskaana. Ei enää tarvitse arvailla eikä erehtymisenmahdollisuutta viivoista ole. Tiimalasisymboli ilmoittaa ennen tuloksentuloa näytöllä, että testi toimii niin kuin pitäisi.

Clearblue 6 Days Early Detection 2 kpl
Voit tehdä testin 6 päivää aiemmin - Clearblue Ultra Early Detection on Clearbluen tunnistusherkin testi, mikä tarkoittaa, että voit tehdä testin jopa 6 päivää ennen kuukautisten väliinjäämistä (eli 5 päivää ennen kuukautisten oletettua alkamispäivää.1).
 
Pidä salaisuutesi salassa! Tilaa nyt Raskuskeijulta ja saat tuotteesi huomaamattomassa kirjelähetyksessä, jossa ei ole lähettäjän nimeä. Kukaan ei koskaan tiedä, mitä paketissa on - se on vain sinun ja meidän välinen salaisuus.