Raskaustestit PUIKKO First To Know

Raskaustesti verestä First To Know, 2kpl

Varastossa

Hinta: 29,90 2990
Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 27,50 € 55,00 € Osta
3 27,00 € 81,00 € Osta

Tiedostot

Verestä tehtävä raskaustesti First To Know - kuin lääkärin laboratoriotestaus. Tiesitkö, että havaitset verestä raskaushormonin huomattavasti aikaisemmin kuin virtsasta? Nyt vihdoin saatavilla verestä tehtävä raskaustesti niille jotka haluavat ja tarvitsevat tiedon heti.

Know First With Blood

Toimitus heti - saat testin itsellesi muutamassa arkipäivässä ja saat luotettavan tiedon itsellesi!
Raskaustesti First To Know verestä, 2kpl

Tervetuloa uuteen aikakauteen kotona tehtävien raskaustestien maailmassa First To Know -tuotteen avulla! Nyt sinulla on mahdollisuus saada selville oletko raskautunut kierrossasi nopeasti, luotettavasti ja kotona itsetehtävällä kotitestillä.

First To Know on luotettava veripohjainen raskaustesti, joka tarjoaa entistä tarkempia tuloksia. Tämä innovatiivinen testi perustuu veren analysointiin, mikä mahdollistaa varhaisen raskauden havaitsemisen jo muutaman päivän kuluttua hedelmöittymisestä. Voit olla varma, että saat luotettavia ja tarkkoja tuloksia, jotka auttavat sinua tekemään tärkeitä päätöksiä.

First To Know -raskaustesti tarjoaa monia etuja. Ensinnäkin, sen veripohjainen testausmenetelmä takaa suuremman herkkyyden ja tarkkuuden verrattuna perinteisiin virtsapohjaisiin testeihin. Lisäksi veripohjainen testi tarjoaa mahdollisuuden saada varhaisia tuloksia, mikä voi olla erityisen tärkeää silloin, kun tarvitset tietoa mahdollisimman pian.

Testin suorittaminen on helppoa ja vaivatonta. First To Know -testipakkaus sisältää kaiken tarvittavan testin tekemiseksi mukavasti kotona. Saat selkeät ohjeet, jotka auttavat sinua suorittamaan testin oikein ja luotettavasti. Verinäytteen ottaminen on yksinkertaista ja nopeaa, ja saat luotettavan testituloksen nopeasti.

First To Know -raskaustesti on suunniteltu noudattamaan tiukimpia laatu- ja turvallisuusstandardeja. Voit luottaa siihen, että saat luotettavia tuloksia, jotka auttavat sinua tekemään merkittäviä päätöksiä elämässäsi. Lisäksi testi on suunniteltu takaamaan yksityisyyden, joten voit tehdä testin mukavasti kotona ilman tarvetta käydä lääkärissä tai apteekissa.

First To Know -testipaketti sisältää kaiken mitä tarvitset raskaustestin tekemiseen käyttämällä kapillaariverta yksinkertaisesta sormenpistosta – tiedä tulos jo 7 päivää hedelmöittymisen jälkeen.

Valitsemalla First To Know -raskaustestin valitset varmuuden ja tarkkuuden. Hanki testi jo tänään ja saat rauhan mielen tärkeässä hetkessäsi.

Herkkyys 10mIu. Aikaisen testauksen testi. Voit tehdä jo 6 päivää ennen oletettujen kuukautisten alkua.

First To Know® on DIV CE -luokan lääketieteellinen laite. Lue pakkauksen sisällä olevat ohjeet ja käyttöohjeet huolellisesti ennen testin suorittamista. Testi ei korvaa lääketieteellistä neuvontaa. Jos epäilet terveyttäsi, ole yhteydessä lääkäriisi.