Baby Shower -lahjat Pearhead

Raskausmahan ikuistamiskipsi

Varastossa

Hinta: 30,90 3090
Määrä: kpl
Raskausmahan ikuistamiskipsi. Pregnant Belly Casting kit setin avulla voit ikuistaa vauvamahasi. Täydellistä tekemistä Babyshower juhliin tai intiimimpään puolison kanssa tehtävään yhteiseen hetkeen.
Ikuista vauvamahasi kipsivaloksena. Täydellistä tekemistä Babyshower juhliin tai intiimimpään puolison kanssa tehtävään yhteiseen hetkeen. Muisto, jota arvostaa suuresti lapsen syntymän jälkeen. Muisto siitä, millainen raskausajan maha oli, tämä kun usein unohtuu raskausajan jälkeen.

Kuinka kipsivalos tehdään?
Kipsisetissä on kaikki tarvikkeet kipsivaloksen tekemiseen. Suojaa ympäristö paketin mukana tulevalla suojamuovilla. Ota mukava asento jotta kipsistä tulee kauniin näköinen. Suojaa vatsa paketin mukana tulevalla turvallisella voiteella ja asettele lämpimässä vedessä kastetut kipsinauhapalat vatsan ja rintojen päälle useammalla kerroksella. Kun kipsi pysyy muodossa, ota se pois ja jätä kuivumaan seuraavaan päivään. Kun kipsi on täysin kuivunut, viimeistele se kauniin pehmeäreunaiseksi paketin mukana tulevalla hiomapaperilla.

VInkki! Kipsivalosta voi käyttää lapsen syntymän jälkeen vauvan ensimmäisten kuvien ympäristönä. Kipsin sisäpuolestä saa kauniisti turvallisen pesän tunteen kuviin.

Pakkaus sisältää: viisi rullaa kipsinauhaa, voide suojaamaan ihoa ja helpottamaan kipsin poistoa, suojapeitto, suojakäsineet ja hiomapaperia kipsin viimeistelyyn.