Uusi
  • Pyöräilykypärä lapselle, sky
  • Pyöräilykypärä lapselle, sky
Polkupyörät ja potkupyörät BANWOOD

Pyöräilykypärä lapselle, sky

Varastossa

Hinta: 46,90 4690
Määrä: kpl
Banwood Helmet lasten pyöräilykypärä, joka yhdistää turvallisuuden, mukavuuden ja tyylikkään designin täydellisesti. Pyöräilykypärä on suunniteltu 3–7-vuotiaille lapsille.
Banwood Helmet lasten pyöräilykypärä, jossa turvallisuus ja seikkailu yhdistyvät sulavasti!

Näyttävä kypärä on suunniteltu erityisesti pienimpiä perheenjäseniä ajatellen, jotta he voivat nauttia pyöräilystä täysin turvallisin mielin. Banwood Helmet -kypärässä yhdistyvät kestävyys ja mukavuus täydellisellä tavalla. Sen vankka ABS-ulkokuori tarjoaa luotettavan suojan pienille seikkailijoille, kun taas pehmeä vaahtovuori antaa lisäpehmustetta ja suojaa. Ei enää hikisiä päitä, sillä kypärässä on tuuletusaukot sekä etu-, taka- että yläosassa, jotka pitävät pään viileänä ja miellyttävänä vilkkaassa menossa.

Säädettävä koko ja leukahihna takaavat kypärän täydellisen istuvuuden jokaiselle lapselle. Näin voit olla varma, että kypärä istuu mukavasti ja turvallisesti joka kerta, kun pieni seikkailija lähtee tutkimaan maailmaa pyörän selässä.

Banwood Helmet -lastenkypärä on suunniteltu 3–7-vuotiaille lapsille, ja sen koko on säädettävissä välillä 50–54 cm. Painoltaan se on kevyt, painaen vain 338–358 grammaa, jotta lapsi voi nauttia pyöräilystä huolettomasti.

Lisäksi voit olla täysin huoleti, sillä tällä lastenkypärällä on CE-merkintä, mikä takaa sen vastaavan Euroopan turvallisuusstandardeja.

Anna lapsellesi paras mahdollinen suojelu seikkailuihin Banwood Helmet -kypärällä, joka yhdistää turvallisuuden, mukavuuden ja tyylikkään designin täydellisesti.