Vauvakirjat ja kortit

Puinen teksti-ilmapallo, Hello world

Varastossa

Hinta: 14,90 1490
Määrä: kpl
Ihastuttava puinen teksti-ilmapallo on täydellinen tapa ikuistaa vauvan ensihetket valokuviin ja koristaa hänen huonettaan tyylikkäästi muistona näistä erityisistä hetkistä. Laadukkaasti muotoiltu ja kauniisti viimeistelty ilmapallokoriste on katseenvangitsija jokaisessa valokuvassa ja suloinen lisä vauvan tilaan.
Puinen teksti-ilmapallo, Hello World

Tee vauvan ensimmäisistä kuvaushetkistä unohtumattomia tällä kauniilla puisella teksti-ilmapallolla. Ainutlaatuinen koriste on suunniteltu erityisesti vanhemmille ja valokuvaajille, jotka haluavat ikuistaa vauvansa suloiset hetket ainutlaatuisella tyylillä. Laadukas puumateriaali ja huolella muotoiltu ilmapallodesign tekevät tästä koristeesta katseenvangitsijan jokaisessa valokuvassa.

Kuvauksen päätyttyä puinen ilmapallokoriste ei jää vain hetkelliseksi käyttöesineeksi, vaan se voi koristaa vauvan huonetta seinällä tai hyllyllä ikuisena muistona näistä erityisistä hetkistä.

Kaunis yksityiskohta on täydellinen tapa lisätä persoonallisuutta vauvan tilaan ja muistuttaa aina siitä rakkaudesta, joka ympäröi häntä.

Mitat: korkeus 15cm
Materiaali: Puu
Pakkaus sisältää: 1kpl valokuvausrekvisiitta puinen ilmapallo