Pelipaita vanhemmalle omalla tekstillä, S-5XL musta

Hinta: 29,90

Valitse

Määrä: kpl
Valmistaudu loistamaan yhdessä lapsesi kanssa samanlaisissa t-paidoissa, jotka ovat täynnä hymyjä ja yhteisiä seikkailuja.
Pelipaita vanhemmalle omalla tekstillä ja numerolla, musta

Oletteko pienokaisen kanssa valmiita loistamaan yhdessä? Nyt se on mahdollista omilla nimillänne varustetuilla peli t-paidoilla!

Pelipaita vanhemmalle - täydellinen samistelu tuote lapsen pelipaidan ja vauvan pelipaitabodyn kanssa. Aikuisen t-paitaan painetaan haluamasi teksti / nimi ja numero - täydellinen joukkueesi kannustajapaita. Sileä ja pehmeä t-paita, jossa vahvistetut olkapääsaumat. Paita laadukasta puuvillaa ja sen voi pestä 60-asteessa.

Nämä t-paidat tekevät teistä tiimin, joka ei voi hävitä. Kuvittele tilanne: astutte yhdessä kentälle tai vietätte rentoa aikaa kotipihalla, ja päällänne loistavat samanlaiset t-paidat omilla nimillänne. Se on kuin osoittaisitte maailmalle, että olette voittamaton duo!

Yhteiset peli t-paidat eivät ainoastaan luo yhteenkuuluvuuden tunnetta, vaan myös tarjoavat hauskaa ja ikimuistoista aikaa yhdessä. Kuvittele hauskoja valokuvia ja hymyjä, kun jaatte samanlaiset t-paidat ja teette yhdessä upeita muistoja.
 
Toimi näin tilatessasi
Ilmoita Teksti-kentässä haluamasi teksti / nimi ja pelinumero.

Mikäli tilaat useamman t-paidan eri nimillä ja pelinumeroilla ilmoita nimet ja pelinumerot peräkkäin Teksti-kentässä.

Materiaali: 100 % rengaskehrättyä kampapuuvillaa

Koot: S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL

Hinta sisältää: 1kpl t-paita ja siihen haluamasi nimi ja pelinumero.

Toimitusaika: Painatukseen varattava muutama arkipäivä jonka jälkeen tuote postitetaan.

Valmistusmaa: Painatus suomalaista käsityötä