Pehmeä palamatto, 1 pala

Hinta: 14,90

Valitse
Määrä: kpl
Luo pehmeä ja turvallinen ympäristö lasten leikkeihin ja aktiviteetteihin tällä laadukkaalla palamatolla! Täydellinen lastenhuoneeseen - tai kodin jumppatilaan. Tee matosta juuri omaan käyttöön sopivan kokoinen ja värinen.

Myydään 1 palan osina.
Innolla esittelemme uuden pehmeän palamattoomme - täydellinen ratkaisu lasten leikki- ja pelialueille sekä moniin muihin tiloihin, joissa tarvitaan pehmeä ja turvallinen alusta!

Palamatto on suunniteltu erityisesti lasten tarpeisiin, mutta se sopii mainiosti myös aikuisille esimerkiksi perusjumppaan tai rentoutumishetkiin.

Jokainen palanen on kooltaan 50 cm x 50 cm, ja ne liitetään helposti ja saumattomasti toisiinsa palapelireunan ansiosta. Tämä innovatiivinen ominaisuus tekee matosta erittäin helpon asentaa ja säätää tarpeiden mukaan. Jokaisen palan mukana toimitetaan myös kaksi reunalistaa, joten voit varmistaa, että uloimmat palat jäävät tasareunaisiksi ja siisteiksi. Kaunis kokonaisuus.

Palamatossa on useita värivaihtoehtoja, joten voit luoda juuri sellaisen ilmeen kuin haluat. Halutessasi voit järjestellä erivärisiä paloja esimerkiksi shakkikuvion muodostamiseksi. Näin voit tehdä tilasta persoonallisen ja viihtyisän.

Tuotteen käytännöllisyys ja kestävyys ovat ensiluokkaisia. Se on helppo pitää puhtaana ja tarvittaessa sitä voi leikata haluttuun kokoon esimerkiksi mattoveitsellä. Palamatto täyttää myös paloluokka EN 71-2:n vaatimukset, joten voit olla varma siitä, että se on turvallinen valinta lastenhuoneeseen tai leikkihuoneeseen.

Tarjoamme palamaton yksittäisinä paloina, joten voit hankkia juuri tarvitsemasi määrän tilaasi sopivaksi.

Palan koko: 50x50x1,4cm
Osat liitettävissä helposti ja tiiviisti toisiinsa (palapelireunat)
Jokaisessa palassa mukana reunalistat (2 kpl/ pala)