Leikkimatot

Palapelimatto – EEVAA Road 120 x180 cm – 6 palaa

Varastossa

Hinta: 99,90 9990
Määrä: kpl
Kaksipuoleinen palapelimatto ei ole vain matto – se on myös seikkailujen alusta ja käytännöllinen sisustuselementti, joka tuo iloa ja järjestystä lastenhuoneeseen.
Kauniin käytännöllinen kaksipuoleinen palapelimatto on kuin taikapeitto, joka yhdistää leikin ilon ja järjestyksen kätevästi yhteen! Tämä huippulaadukas EVA-vaahtomuovista valmistettu matto ei ole pelkästään silmiä hivelevän kaunis, vaan myös turvallinen kaikenikäisille leikkijöille.

Turvallisuustestattu ja Euroopan turvallisuusvaatimukset täyttävä palapelimatto on vedenkestävä, joten se kestää leikin ilot ja pienet vahingot vaivatta. Kaksipuolinen printtikuvio avaa oven mielikuvituksen maailmaan, tarjoten lapselle kaksi kertaa enemmän mahdollisuuksia luovaan leikkiin. Pakkauksen mukana tulevat ylimääräiset reunakappaleet viimeistelevät ilmeen ja tuovat tilaan siistin mattoilmeen.
Kun leikkihetki päättyy, EEVAsta rakennetaan yhdessä säilytyslaatikko leluille – kätevää ja siistiä! Mattopaloista voi myös luoda hurmaavan pienen mökin, jossa mielikuvitus saa lentää vapaasti.

Hoito-ohjeet:
– Ennen ensimmäistä käyttökertaa, pyyhi kostealla ja kuivaa pyyhkeellä
– Älä liota vedessä tai pese pesukoneessa
– Tuote on tarkoitettu sisäkäyttöön vältä suoraa auringonvaloa
– Vältä teräviä esineitä kuten lemmikkien kynsiä ja korkokenkiä sekä painavia esineitä matolla. Ne voivat aiheuttaa pysyviä jälkiä pintaan.
– Parhaan pesutuloksen saat puhdistamalla maton mietoon saippuaveteen kostutetulla pyyhkeellä. Vältä alkoholipohjaisia puhdistusaineita, pesuiaineita ja hankaustyynyn käyttöä.

Kuplat, pienet värivaihtelut ja muut epäsäännöllisyydet ovat mahdollisia ja ovat ominaisia vaahtoamisprosessille.
Koko: 120cm x 180cm x 1,4cm
Koko/pala: 63cm x 63cm
Materiaali: 100% EVA (kierrätettävä)
Ikäsuositus: +10kk