Itkuhälyttimet OWLET

Owlet Duo -paketti, videoitkuhälytin ja älysukka/käytkythälytin

Varastossa

Hinta: 489,00 48900
Määrä: kpl
Täydellinen Owlet vauvan valvontapaketti- mukana Cam videoitkuhälytin & älysukka.
Täydellinen Owlet vauvan valvontapaketti- mukana Cam videoitkuhälytin & älysukka
Owlet laitteet valvoo puolestanne - levänneenä vanhemmat jaksavat hoitaa vauvaa paremmin.

Owlet Cam Videoitkuhälytin

Huikealla Owlet videoitkuhälyttimellä pystyt tarkkailemaan lastasi niin nukkuessa kuin leikin tiimellyksessä. Kamera lähettää HD 1080p videota WiFi-yhteyden avulla älypuhelimeesi salatun yhteyden avulla. Voit katso HD 1080p laatuista videokuvaa (myös yökuvauksella, 130° laajakuvaobjektiivi), nähdä huonelämpötilan ja suurentaa kuvaa portaattomasti jopa 4 kertaa (4x zoom) älypuhelimellasi. Pystytte myös kommunikoimaan isomman lapsen kanssa laitteen kautta, laitteessa on kaksisuuntainen ääni. Owlet Cam kamera on varustettu talk-back -toiminnolla, jonka kautta voit rauhoitella itkevää vauvaa itkuhälyttimen välityksellä. Kaikki Owlet Cam kameran tiedonsiirto on salattua ja on käytettävissä ainoastaan sinun valitsemissa laitteissa.

Itkuhälyttimen kamera on130 asteinen - avaran linssin avulla saat laajan näköyhteyden tarkkailtavaan tilaan. Kamera toimii selkeästi myös yöaikana ja siinä on lämpömittari, jolla näet että huoneen lämpötila on lapsellesi juuri sopiva.

Yhdistä älypuhelimesi Owlet Cam kameraan ja voit pitää vauvaasi silmällä Owlet app -sovelluksen kautta. Kameran voi asentaa seinään seinäasennussarjan avulla.

Owlet Smart Sock 3 vauvan älysukka / kätkythälytin

Owlet Smart Sock 3 vauvan älysukka ja kätkythälytin, täydellinen arkea helpottava paketti vauvaperheeseen. Älysukka on suunniteltu vartavasten 0-18 kk ikäisille vauvoille. Älysukka mittaa lapsen sykettä ja happitasapainoa ja hälyttää heti mikäli arvoissa on huomioitavaa. Voit seurata sovelluksen avulla reaaliaikaiseti vauvan tietoja. Sovellus tallentaa vauvan unitiedot - nukutun ja hereillä oloajan sekä jopa unenlaadun.

Älysukan akku kestää 16h. Saat ladattua akkua 20 minuutissa 8h ja koko akun täyteen 90 minuutissa. Helppoa ja nopeaa!Ilmainen Owlet App -aplikaatio tulee ladata puhelimelle. Sovellus on yhteensopiva iOS:n ja Androidin kanssa. Owlet App sovellus vaatii iOS 12 tai uudemman version / Android 5.0 tai uudemman version.

Pakkaus sisältää:
  • 1kpl Owlet Cam kamera, seinäkiinnike/jalusta säädettävällä magneettikiinnityksellä ja kaapelikouru, virtalähde ja USB-kaapeli lämpötilaanturilla. Ikä suositus: 0-3 -vuotta.
  • 1kpl Smart Sock -sensori, tukiasema ja 4kpl sukkia. Ikä: 0-18 kk Painoraja: 2,3-13,5 kg