Itkuhälyttimet OWLET

Owlet Cam Videoitkuhälytin

Varastossa

Hinta: 168,90 16890
Määrä: kpl
Näe ja kuulle vauvasi milloin tahansa! Owlet cam on videoitkuhälytin joka lähettää HD-laatuista videokuvaa turvallisen langattoman verkon välityksellä helposti ja vaivattomasti.

Owlet Cam videoitkuhälytin - Smart Cam HD baby monitor

Huikealla Owlet videoitkuhälyttimellä pystyt tarkkailemaan lastasi niin nukkuessa kuin leikin tiimellyksessä. Kamera lähettää HD 1080p videota WiFi-yhteyden avulla älypuhelimeesi salatun yhteyden avulla. Voit katso HD 1080p laatuista videokuvaa (myös yökuvauksella, 130° laajakuvaobjektiivi), nähdä huonelämpötilan ja suurentaa kuvaa portaattomasti jopa 4 kertaa (4x zoom) älypuhelimellasi. Pystytte myös kommunikoimaan isomman lapsen kanssa laitteen kautta, laitteessa on kaksisuuntainen ääni. Owlet Cam kamera on varustettu talk-back -toiminnolla, jonka kautta voit rauhoitella itkevää vauvaa itkuhälyttimen välityksellä. Kaikki Owlet Cam kameran tiedonsiirto on salattua ja on käytettävissä ainoastaan sinun valitsemissa laitteissa.

Itkuhälyttimen kamera on130 asteinen - avaran linssin avulla saat laajan näköyhteyden tarkkailtavaan tilaan. Kamera toimii selkeästi myös yöaikana ja siinä on lämpömittari, jolla näet että huoneen lämpötila on lapsellesi juuri sopiva.

Yhdistä älypuhelimesi Owlet Cam kameraan ja voit pitää vauvaasi silmällä Owlet app -sovelluksen kautta.

Kameran voi asentaa seinään seinäasennussarjan avulla.

Pakkaus sisältää: Owlet Cam kamera, seinäkiinnike/jalusta säädettävällä magneettikiinnityksellä ja kaapelikouru, virtalähde ja USB-kaapeli lämpötilaanturilla.

Ikä: 0-3 -vuotta

HUOM! Voit ostaa erikseen Owlet älysukan, joka liittyy kameraan saumattomasti aplikaation avulla. 

Ilmainen Owlet App -aplikaatio tulee ladata puhelimelle. Sovellus on yhteensopiva iOS:n ja Androidin kanssa.
Owlet App sovellus vaatii iOS 12 tai uudemman version / Android 5.0 tai uudemman version.