Ovulaatio- ja raskaustesti Raskauskeiju, puikko

Hinta: 13,50 14,90 €

Valitse

Määrä: kpl
Käyttäjäystävällisiä testipuikkoja pakettina. Hygienisia käyttää pituutensa ansiosta! Testin voi tehdä suoraan virtsasuihkusta.
Raskauskeijun edullinen ja luotettava puikkotestipaketti ja sisältää herkkiä ovulaatiotestipuikkoja ja herkkiä raskaustestipuikkoja. Testit tehdään virtsaamalla testin imupintaan tai kastamalla imupinta virtsa-astiaan. Testit ovat herkkiä.
  • Ovulaatiotestipuikon herkkyys 20 mIU/ml hCG  (normaali herkkyys 30 mIU/ml hCG)
  • Raskaustestipuikon herkkyys 10 mIU/ml (normaali herkkyys 20 mIU/ml hCG)
  • Helppo ja nopea käyttää
  • Valmistajan ilmoittama tarkkuus 99,8 %
  • Tarkat suomen- ja ruotsinkieliset ohjeet
  • Testit ovat yksittäispakattuja
  • Käyttöpäiväystä testeillä 1,5-2 vuotta 
Raskauskeijun ovulaatiotestillä löydät kuukautiskiertosi parhaan ajan hedelmöittymiselle. Kun testin viivat ovat yhtä vahvoja tai testiviiva on kontrolliviivaa vahvempi, ovulaatio onodotettavissa seuraavan 36 tunnin kuluessa. Puikko ovulaatiotestiä on mukava käyttää pitkän vartensa ansiosta ja testin viivat on liuskatestiä selkeämmät.

Raskauskeijun puikkoraskaustesti. Testi kertoo jos virtsassa on hCG (human chorion gonadotropin) hormonia. hCG virtsassa osoittaa raskautta, ja voidaan tyypillisesti havaita virtsassa 6-15 päivää hedelmöitymisen jälkeen. Tällä herkällä testillä voit testata jo ennen kuin kuukautisten pitäisi alkaa.

HUOM! Raskauskeijun erittäin herkkä raskaustesti on todella herkkä ja voi tämän vuoksi antaa ns.vääriä positiivisia tuloksia. Tämä johtuu siitä, että testi reagoi mahdollisesti myös varhaisessa vaiheessa tapahtuneisiin keskenmenoihin, joita ei normaalisti edes nainen tietäisi.
 
Pidä salaisuutesi salassa! Tilaa nyt Raskuskeijulta ja saat tuotteesi huomaamattomana kirjelähetyksenä, jossa ei ole lähettäjän nimeä. Kukaan ei koskaan tiedä, mitä paketissa on - se on vain sinun ja meidän välinen salaisuus.