Vauvan ihonhoito OH BABY ORGANIC CARE

Oh, Baby! vauvan kylpytuotteet, Organic & Vegan

Varastossa

Hinta: 49,90 4990
Määrä: kpl
Oh Baby! Must-have ihonhoitotuotteet, jotka pitävät vauvan ihon pehmeänä. Luomu - ja vegaanituote.
Ihana pehmeä ja lempeä vauvan kylpytuotteiden maailma! Suloinen kylpytuotepussi on täydellinen valinta lapsesi päivittäiseen ihon hoitoon syntymästä lähtien. Luomu- ja vegaaniset vauvanhoitotuotteet hellivät pienokaisesi herkkää ihoa.

Saat tuotteiden mukana kylpytuotteiden säilytys- ja kantopussin, joka ei ainoastaan säilytä hoitotuotteitasi kätevästi, vaan on myös täydellinen matkalle mukaan otettavaksi. Voit pitää hoitotuotteet järjestyksessä ja käden ulottuvilla missä tahansa oletkin.

Kylpytuotepussi on kätevä ottaa mukaan synnytysosastolle tai ihastuttava lahja odottavalle äidille. Kylpytuotepussi sisältää kolme hoitotuotetta:
  • Oh Baby! Vartalosaippua ja shampoo 250 ml: Tämä hellävarainen vartalosaippua ja shampoo puhdistaa, hoitaa ja pehmentää vauvan ihoa ja hiuksia. Sen luonnolliset ja hypoallergeeniset ainesosat tekevät pesuhetkestä miellyttävän ja turvallisen.
  • Oh Baby! Vartalomaito 250 ml: Tämä ravitseva vartalomaito on suunniteltu erityisesti vauvan herkän ihon hoitoon. Se kosteuttaa ja pehmentää vauvan vartaloa ja kasvoja, jättäen ihon pehmeäksi ja sileäksi.
  • Oh Baby! Kylpyöljy 250 ml: Tämä hellävarainen kylpyöljy puhdistaa, kosteuttaa ja luo iholle pehmeän suojakerroksen. Se tekee kylvystä nautinnollisen ja jättää vauvan ihon silkkisen pehmeäksi.
Voit myös tilata lisäksi Oh Baby! Linimenttipullon 400 ml hygieniapussiin. Linimentti on ihanteellinen tuote vauvan ihon hoitoon ja suojaukseen. Runsaan lämpöveden ja manteliöljyn sekoituksella, Oh Baby! Linimentti puhdistaa, rauhoittaa ja vahvistaa vauvan pyllyn suojaavaa kerrosta. Tämä luomu- ja vegaaninen linimentti sisältää myös pre- ja probiootteja suojaamaan aluetta haitallisilta bakteereilta ja punoitusta vastaan.

Kaikki Oh Baby! tuotteet ovat hypoallergeenisia, eläinkokeettomia eivätkä ne sisällä haitallisia ainesosia, kuten PEG-yhdisteitä, SLS/SLES, fenoksietanolia, parabeeneja, silikoneja tai mineraaliöljyä. Voit käyttää Oh Baby! tuotteita täysin huoletta, tiedostaen että ne ovat turvallisia ja hellävaraisia vauvan herkälle iholle.

Anna lapsellesi parasta mahdollista hoitoa näillä suloisilla ja luonnollisilla vauvan kylpytuotteilla. Luota Oh Baby! -tuotevalikoimaan ja koe miten hoitotuotteiden laatu ja lempeys yhdistyvät täydellisesti vauvan ihon tarpeisiin.